-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2016-09-13 17:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kādēļ tu skaties kino?

(es nupat sapratu, ka man nav atbildes uz šo jautājumu, es zinu, kādēļ skatos seriālus, bet man nav ne jausmas, kādēļ filmas)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kisswithafist
2016-09-13 21:14 (saite)
filmas skatos reti. tagad tikai tad, ja:
a) iznācis kas tāds, ko baigi gribas redzēt. Pēdējoreiz tā bija ar Purpura smaili, kas bija tāda vilšanās, ka vairāk pēc šī modeļa nemēģināju. Ānē, meloju - biju uz Deadpool apvienojumā ar (b), tas gan bija labi
b) kāds aicina uz kino (uz filmu vakariem baigi nepierunāsi).
c) jūtu, ka ir caurums kultūrvēsturiskajās zināšanās, parasti aizbāžu ar kādu ērtu un vieglu variantu, varbūt ne saturā, bet tādu, kas zināšanas par periodu X / režisoru X / tēmu X aizpilda visātrāk un labāk. Reizēm to daru youtube ar 2x paātrinājumu, nekaunos.

Principā nav īsti ne vaļas noturēt uzmanību vismaz 1.5h garumā, ne arī baigi patīk/prasās. Priecājos, ka esmu kā personība izaugusi tiktāl, ka nav problēmu to sev un citiem atzīt. Agrāk man tas likās vismaz nekulturāli.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2016-09-13 21:21 (saite)
es nemaz nepretnedēju uz kulturāli. un pat ja pretendētu, tu esi tas kas tu esi un tev patīk tas, kas tev patīk. ko tur darīt. bet nu teiksim dažas filmas man sniedz patiesu prieku un baudījumu un tad es gribu atkārtot, bet.. atrast tādu filmu maigi sakot nav viegli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?