-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2016-04-28 11:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaut kad ap 20 gadu vecumu es padomāju. dzīvē var baidīties no visa kā, bet ļaut sevi vadīt bailēm no lietām, kuru notikšana nav pārāk ticama, man nav pieņemami. es tā negribu. jo tad tu vari attapties baidoties no savas ēnas. tādēļ savā laikā esmu diezgan daudz stopējusi, piemēram. un staigājusi naktīs viena pa ielām visdažādākajos rajonos.
katrreiz nedaudz apstulbstu, kad sastopos ar to, ka saprātīgi, ne bailīgi cilvēki, izvēlas rīcību par labu bailēm no kau tkā, kas nav ļoti ticams.
šeit es nerunāju par tādām lietām, kas pa tiešo apdraud dzīvību (vest bērnu mašīnā bez autokrēsla, turet mājās uzlādētu ieroci utt utt).


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]savanna
2016-04-28 13:53 (saite)
Es līdz gadiem 20 vispār nedomāju. Braucu ar stopiem lielus gabalus (Latvijas Robežās), ar tikko iepazītiem puišiem devos izbraucienos ar auto, esmu pa pilsētu vizinājusies sēžot uz auto kapota utt utjp.

Kolīdz kļuvu par mammu, man bija jāsāk domāt. Tas ir iedalījums dzīvesveidā pirms un pēc.

(Atbildēt uz šo)


[info]ninona
2016-04-28 15:00 (saite)
Kaut kādos 16 gados viena gāju mājās no pilsētā uzrīkotas labas, kupli apmeklētas disenes. Bija stipri pēc pusnakts, man bija apnicis ballēties, viena gāju cauri neapdzīvotai, neapgaismotai zonai, kurā pie tam dīķis un visādi krūmi, sadzirdēju aiz sevis soļus. Atskatījos - nu, čalis, kas čalis, kādus gadus vecāks. Turpināju iet, viņš pielika soli, es turpināju mierīgi iet. Viņš piesteidzās man klāt un jautāja, vai man nav bail :D Neko, mierīgi kopā aizgājām līdz krustojumam, kur man pa labi un viņam pa kreisi. :)
A čalis, kā jau mazpilsētā, būtībā zināms.

Un figviņzin, vai man bija vai nebija bail. Es laikam apzinājos riskus, bet vienlaikus arī, cik stulbi būtu bēgt, ja nav skaidra apdraudējuma.
Laikam ir atšķirība arī starp baidīties un "mīzt". Baidīties, apzināties riskus ir ok, bet nomīzt "ajanukas" ir muļķīgi. Es nenomīzu un tiku pie patīkamas kompānijas mājupceļam :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?