-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2016-04-08 11:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ir cilvēki, kuriem, acīmredzami, dzīve ir tik tukša un garlaicīga, bet indes tik daudz, ka jāstaigā apkārt meklējot kam lai uzdirš.
es saprotu, ka nesakrīt viedokļi vai vēl kkas. bet meklēt raksta autora sievu lai uzbrauktu viņai par rakstu, ar kura uzrakstīšanu viņai nav nekāda sakara ir... es nezinu. manuprāt tas ir ne vien stulbi, bet arī visai neveselīgi.

bez tam, ja es paustu rakstam solidāru nostāju, taču es to nekad neesmu darījusi. mums ar A. vispār ļoti bieži atšķiras viedokļi visdažādākajos līmeņos, sākot ar to, no kuras krūzītes labāk dzert kafiju un beidzot ar to, kāda ir katra atsevišķā indivīda vērtība.

loģika "es nejaudāju uzdirst autoram, tādēļ uzdirsīšu tā tuvāk stāvošajai personai, vienalga ko tā domā, turklāt centīšos iedzelt tā pamatīgāk, iepinot vēl kko, ja nu sanāks" man ir.. maigi sakot neizprotama.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2016-04-08 16:46 (saite)
Tavs viedoklis nav nepopulārs :) tas tikai nesakrīt ar manu un vēl dažu cilvēku viedokli :D bet ļoti daudzi domā tāpat kā Tu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zetinja
2016-04-08 17:09 (saite)
Nu man te no malas vērojot izskatās, ka ir gana daudz cibiņu ar ilūziju par to, ka ciba ir kaut kā atdalīta no pārējā interneta ar kaut kādu maģisku aizsargvalni.

Skarbā realitāte ir tāda ir tāda, kāda tā ir. Internetā viss, kas nav aiz paroles ir publisks un ir jārēķinās, ka to var redzēt jebkurš, ne tikai tie, kurus tu vēlies. Šis ir viens gadījums, kur autors pamanīja, ka uz viņa rakstīto ir publicēta saite, bet noteikti ir gana daudz gadījumu, kas ir palikuši nepamanīti. Un to ir vērts ņemt vērā visiem, kas tic elfiem, fejām un publisku cibas ierakstu privātumam.

Viņi iedomājas, ka ir kkāds "nerakstīts cibiņu goda kodekss", kas cibu izceļ no pārējā interneta un pēkšņi padara lietas, kas visā citā tīmeklī ir ok, normālas un bieži vien pat vēlamas (jo kādēļ gan publiski kko rakstīt, ja nevēlies lai to redz pēc iespējas vairāk cilvēku?), neētiskas cibas ietvaros. Tikpat labi šādu saiti uz jebkuru cibas publisko ierakstu var ievietot nevis cits cibiņš, bet gan žurnālists vai kāda cita persona, kas noteikti nekādā veidā nevar zināt cibas "nerakstītos likumus" un būtu šo te ierakstu vnk sagooglējis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?