-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-09-27 17:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mandele antibiotiku iespaidā atguvusi gluži normālu paskatu, taču šodien kakls sāp atkal (savādāk), spēku nav atkal un minimāli paaugstināta temperatūra ir atkal. ik pa brīdim paīd arī kāds kauls. jipī.

A. ir aizvedis a. uz rotaļlaukumu, es tikmēr paklausīšos mūziku un pakrāsošu. A. no Gēteborgas grāmattirgus ir atvedis krāsojamo grāmatu pieaugušajiem, jipī. atveda gan viņš darba vajadzībām, bet es drīkstot krāsot tāpat. pietiekot ar to, ka atstāju dažas brīvas lapas. vienīgais, ka tematika nav mana gluži mīļāka. Ok, jūras/ūdens tēma ir daaudz labāka par horoskopa zīmēm, taču vēl labprātāk es krāsotu kaut ko citu. neesmu gana atbrīvota un radoša, lai zīmētu. būs vien jāiztiek ar krāsošanu.

cita starpā A. ir atvedis mežonīgi daudz grāmatas zviedru valodā a. jāsaka, ka lielākā daļa ir ārkārtīgi foršas, esmu sajūsmā. tad arī 2 detektīvromānus (nebūt nav mans mīļākais žanrs, bet fantasy viņš neatrada un bija vajadzīgs kaut kas gana viegli lasāms) un veģetāru pavārgrāmatu man. jāsaka, ka grāmata drīzāk ir vegāniska, kā veģetāra (tas ir, pilnībā vegāniska, cik nu varu spriest, bet nosaukums ir "veģetārā virtuve"). un man tīri labi patīk. gan receptes (pieejamība, vienkāršība, interesantums), gan sadalījums pa kategorijām (brokastis, ātrās pusdienas, smalkākas vakariņas utt utt). vienīgais, kas nepatīk, ir autora aizraušanās pašam ar sevi. pirmkārt tur ir daudz par daudz bilžu ar viņu (t.sk. skrienam pa mežu (!)), otrkārt tajās viņš izskatās tik pašapmierināts un pārliecināts par savu debišķo krutumu, ka gribas zvetēt. vai vismaz aizlīmēt viņa ģīmi ar kko citu :D (vispār laba doma).
jāsaka, ka bešā nepalika arī pats A. pilnīgi nejauši esot uzdūries sava mīļotā futbolkluba 100 gadu vēsturei. ar autogrāfiem. Tā esot bijusi dārgākā grāmata no visām. un viņš ir ļoti laimīgs par atradumu :)

a. tikmēr sāk attīstīties klepus. pagaidām neliels un netraucējošs, bet bail, ka nepāraug kaut kamā nejaukā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dominika
2015-09-27 18:03 (saite)
izrotā kaitinošā autora ģīmi ar permanentajiem mārkeriem - būs gan krāsošana, gan atriebība vienā :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2015-09-27 18:04 (saite)
es nupat izgudroju, ka jāatro gana palielas bērnu uzlīmes. ar kkādu īpaši muļķīgu saturu un jāsalīmē tam uz ģīmja tās. lai ģīmi vispār nevar redzēt, hehe.

var gan sākumā izrotāt ar markeriem un tad aizlīmēt, dubultatriebība :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2015-09-27 23:56 (saite)
Lauva šonakt arī kāsē (sāka puņķoties vīkendā pie tēva, kas viņu histēriski ārstēja un gandrīz uzsprāga, kad es atvēru logu bērnistabā, lai izvēdinātu). Tu devi a. to priežu čiekuru sīrupu, ko mēs nopirkām? Cik lielās devās?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2015-09-28 00:09 (saite)
jā, es dodu. kkur lasīju, ka jādod tējkarote 4x dienā. pie mazākām saaukstēšanās pazīmēm gan es dodu tikai 2x dienā, bet ja kārtīgi slimo, tad visas 4. nezinu, vai tā ir pareizi gan, aha.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2015-09-28 00:11 (saite)
Skaidrs, rīt sāksim.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]echoes
2015-09-28 14:44 (saite)
nunu, kāds vārds viņam?
es gribu redzēt kaitinošu seju : )

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?