-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-09-16 22:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bijām Inčukalna baseinā. baseins visai foršs. gan pats baseins, gan burbuļvannas. a., protams, atteicās pat mēģināt iekāpt lielajā baseinā, visu laiku nodzīvojās pa burbuļvannu. un viss bija labi. līdz pat ģērbtuvēm. sākumā viņa aizmuka uzreiz. kamēr es ģērbtuvēs meklēju ziepes un dvieļus. otrreiz viņa aizmuka pēc dušas. es apliku viņai dvieli un aizsūtīju pasēdēt uz soliņa, lai pati varētu pabeigt mazgāties un savākt mantas. atnākot ģērbtuvē pēc 2 minūtēm, ģērbtuvē uz grīdas bija viņas dvielis. fiksi apcerēju savas opcijas, ļaut izskraidīties un nobīties, vai tomēr desot pakaļ. un sapratu, ka baseins nav labākā vieta, kur izskraidīties. tādēļ diebu vien pakaļ ietinusies dvielī. varētu domāt, ka nu viss būs kārtībā, bet nē, kas tev deva. bērniņš sita, spļāva, mētāja mantas un visu laiku brēca.
lai atgūtos no visiem priekiem, man vajadzēja kādu stundu. bērnam tika atņemta opcija ēst konfektes vakarā + tika solījums, ka es ar viņu tuvākajā laikā uz baseinu neiešu. ja A. grib, var ņemt viņu uz vīriešu ģērbtuvēm. paldies par kūkām. man pietiek.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2015-09-17 09:13 (saite)
varbūt jūs bijāt pārāk vēlu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2015-09-17 23:55 (saite)
nevajadzētu būt. bijām baseinā starp pusseptiņiem un bišķi pāri septiņiem, gulēt viņa iet ap desmitiem. pirms tam, mašīnā viņa paēda.
visticamāk tas bija overexcitement, kas pārplūda pāruzbudinājumā, kas pārlūza un paredzami pārvērtās nevaldāmībā un histērijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2015-09-17 16:27 (saite)
Oooo, apsveicu! iet ar bērnu uz baseinu - tie ir īpaši momenti. Lauva gan tolaik bija mazāks, bet ne ērtāks - visi tie mantu kalni, kuriem jāstāv armijas disciplīnā vai beigas būs, bērns, kuru visulaiku jātur rokā, jebkuri mēģinājumi saģērbties (par matu mazgāšanu es pat nesapņoju) beidzās ar dusmīgu raudāšanu aiz aizslietņa utt.
Mierinājums - pirmā reize ir vistrakākā, pamazām pie visa pierod (lai cik neticami tas neliktos).
Bet gājiens uz baseinu ar tēvu man liekas visai normāla ideja, tik maziņi jau tāpat ir ono. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2015-09-17 23:57 (saite)
jā, nu, mana dāma nav baigā sajūsmā par opciju būt turētai pie rokas. un viņai ir spēks lauzties ārā no tvēriena.

bet nu jā, jādomā, ka ar laiku pieradīs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?