-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-07-20 15:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ko lai saka, ja neiet, tad neiet.
sākās ar to, ka vakardien mums šeit beidzās gāze. runājām ar īpašnieci, ka pirmdien brauks gāzenieki mainīt balonu uz jaunāku. A. speciāli aizbrauc uz tukumu, izņemt naudu no bankomāta, lai ir ko maksāt. kamēr viņš ir tukumā, vienojāmies ar saimnieci, ka labāk tomēr pikt elektrisko plītiņu. ok, A. tāpat gribēja uz veikalu, nekādu problēmu. brauksim no rīta mēs ar a., kamēr A. strādās. Tukumā ir RDelectronics, kurā tieši atlaides un ir nepieciešamais. atbraucām, tātad. veikals no 16. jūlija slēgts uz rekonstrukciju. rimi tikai 1riņķa plītiņas. labi, braucam uz "dārzam un mājai" turpat tukumā. elektriskās plītiņas beigušās. lieki teikt, ka a. jau pārgurusi, es no viņas niķiem arī. ok, tepat ir lielāka maksima. izmisuma dzītas ieejam tajā. nu vismaz tur dabūjām kaut kādu. silst lēni, bet silda pamatīgi. pilnīgi ka uzkarst pati. jācer, ka būs labi. pie viena gribējām nopirkt arī eļļas sildītāju. lieki teikt, ka to neatradām. tas ir atradām. bet gandrīz 2x dārgāk, kā var dabūt rdelectroniks.
tāda diena.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2015-07-20 15:28 (saite)
Pa pa, bet kāpēc jums jāpērk elektriskā plītiņa, es neiebraucu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2015-07-20 15:29 (saite)
nē nu, naudu jau viņa atdos :) jāpērk, jo mums gribas dzert tēju/kafiju un ēst kko siltu, kko ārpus pārslām ar pienu un maizītēm :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2015-07-20 15:45 (saite)
Nu, labi, ka jums tur jumts uz galvas neiebruka un nebija pašiem jāstutē...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2015-07-20 15:49 (saite)
mums šeit ļoti patīk. un gāzes balonos mēdz beigties. saimniece jau nav vainīga, ka tā ir beigusies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ninona
2015-07-20 18:35 (saite)
Manuprāt, saimniecei, pirms ielaist mājoklī cilvēkus, jāpārliecinās, ka viss kārtībā (tai skaitā balons gana pilns), lai neradītu liekas neērtības. Tieši tāpat arī, ja neērtības radušās, pašas spēkiem max. ātri tās jānovērš, ja vien tā nav bezmaksas atpūta draugu/radu dāčā.

(Jāteic, ka mani vecāki ir nodrošinājušies pret pēkšņu gāzes izbeigšanos, mājās turot pilnu rezerves balonu, pat divus. Vienīgi Tavs A varētu neprast nomainīt :D )

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]f
2015-07-20 17:52 (saite)
p.s. es pagaidām neesmu atbildējusi uz ielūgumu, jo šobrīd izskatās nelāgi, bet gribēšana liela, tāpēc, tā kā parasti ir tā, ka gribēšana pievelk labas lietas, es ceru, ka līdz nedēļas beigām viss glīti saliksies pa plauktiņiem :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?