-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-04-28 21:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par ēšanu
klau, kā ēst taisa normālie cilvēki? nu, tie, kas pamostas, aiziet uz darbu kopā ar bērniem (kuri iet uz dārziņu/skolu) un atnāk no darba kopā ar bērniem. ja tajā brīdī sāk taisīt ēst, tad vakariņas ir plkst 20. ja pirms tam padzīvojas ar bērniem ārā, tad vēlāk. bet mums tai laikā bērns jau jāliek gulēt. kurā brīdī un kas tiek gatavots? vienu nedēļu dzīvojām režīmā "gatavo A.", tagad, kad arī viņš sācis braukt ar mani uz ofisu, esam pārmetušies uz režīmu "negatavo neviens". šodien man tas jau bija apnicis, noliku bērnu un gāju vārīt zupu. bet ko tagad, katru vakaru šmorēt? a joga? a darbi? a atpūta? a miegs pirms pusnakts?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smille
2015-04-29 08:30 (saite)
Mums tas tikai tagad sāksies, bet pēc M 99% gadījumā eju es un tad sanāk nedaudz līdzīgi.
Ātrie ēdieni vakariņām, ko gatavot uzreiz: omlete, griķu putra (vnk vārīti griķi ar sviestu) un salāti, var arī makaronus (var makaronu piena zupu, var ar sieru, vai plikus ar tomātu salātiem). Zivi uzcept ir ļoti ātri un viegls vakariņu paēdiens. Piena produkti ir labi un sātīgi - biezpiena plācenīši (pankūkas), jogurts ar kautko, karstās siermaizes.

Teorētiski jau vislabāk noziedot vienu vakaru (kad neaizmiegu ar bērnu) un sataisīt ēdamo 2-3 dienām - zupu, auksto gaļu, lielāku cepeti, mērci. Zupu var arī saldēt - lai nav jāēd trīs dienas viena un tā pati, tad daļu sasaldē, un tās vietā apēd iepriekš sasaldēto. Es vakar sacepu "viltoto zaķi" no 1kg maltās gaļas, pusi diemžēl jau apēdām vakar :D
Reku arī šeit visādas idejas, kas der arī lielākiem: http://krista.lv/2013/02/elzas-otra-gada-edienkarte/ Kad izdodas saldētavā salikt sagataves, tad ir laba nedēļa, bet nu tad tam regulāri jāziedo viens kārtīgs vakars nedēļā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2015-04-29 11:33 (saite)
jā, laikam būs jāpievēršas sagatavju gatavošanai brīvdienās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?