-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-04-28 21:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par ēšanu
klau, kā ēst taisa normālie cilvēki? nu, tie, kas pamostas, aiziet uz darbu kopā ar bērniem (kuri iet uz dārziņu/skolu) un atnāk no darba kopā ar bērniem. ja tajā brīdī sāk taisīt ēst, tad vakariņas ir plkst 20. ja pirms tam padzīvojas ar bērniem ārā, tad vēlāk. bet mums tai laikā bērns jau jāliek gulēt. kurā brīdī un kas tiek gatavots? vienu nedēļu dzīvojām režīmā "gatavo A.", tagad, kad arī viņš sācis braukt ar mani uz ofisu, esam pārmetušies uz režīmu "negatavo neviens". šodien man tas jau bija apnicis, noliku bērnu un gāju vārīt zupu. bet ko tagad, katru vakaru šmorēt? a joga? a darbi? a atpūta? a miegs pirms pusnakts?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2015-04-28 22:27 (saite)
Es šo to gatavoju uz priekšu (tjipa, lielais grāpis uz nedēļu). Nu, un izmantoju visādus pusfabrikātus. Rēžīms ar bērnu, darbu un trim mājās gatavotām ēdienreizēm dienā mani iedzītu kapā, domāju, divu nedēļu laikā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2015-04-29 11:27 (saite)
mmmhm, mums gan ar dažu apetītēm lielais grāpis ir 1,5 dienām, ja garšīgi un sabojājas, ja ne pārāk :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?