-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-03-31 00:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vēji kauca, vēji pūta, mums pat uz brīdi bija pazudusi elektrība. mums un tuvākajai apkaimei. tad, par laimi, atjaunojās.

bet, par jogu runājot, reizēm ir diezgan grūti saņemties. reizēm es arī nesaņemos (tas gan reti), bet tad, kad saņemos, pabeidzot pēdējā laikā teju vai ikreiz, ir tāds endorfīnu pieplūdums, ka vai nu. priecīgāka dzīve.

tagad esmu 23. dienā (nupat to pabeidzu), pēc 30tās dienas visu ciklu plānoju atkārtot, ja kāds/kāda vēlas to darīt vienlaicīgi ar mani, laipni lūgti :) info, vēlreiz, šeit.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ninona
2015-03-31 12:56 (saite)
Nu, manas aktivitātes nekad nav ar mega slodzi un atbilstošu rūpīgu gatavošanos.
Piem., rīta skrējieniņš no manis prasa maz - apģērbs (šodien skrēju kleitā :D) jāuzvelk un ārā jāiziet jebkurā gadījumā, iesidos ar gājienu līdz skolai, tad tik atliek skriet.
Pavingrošana mājās arī notiek pa vienkāršam - paklājiņš vienmēr stāv atrullēts, ar kāju tik pabīdu ērtākā vietā un tāpat mājas apģērbā darbojos atbilstoši iedvesmai.
Badmintons vispār pamatā kā ģimenes aktivitāte. Iesildos, dauzīdama volāniņu ar M, pēc tam 5 minūtes mani patrenkā A, pēc tam atkal atsildos ar M.
Un tad pie šādas situācijas saņemties 30 minūšu jogai (man pie tam nav ērti vingrot un paralēli skatīties ekrānā) nevaru, man šķiet, ka tieši tas prasa vairāk sagatavošanos :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?