-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-12-29 21:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bet vispār esmu nolēmusi kāpt nost no saldumiem. ir acīmredzami, ka esmu no tiem atkarīga. svariem jūtami arī. ceru, ka tas ir kā ar nikotīnu, grūti pirmajā laikā, pēc tam atlaiž. droši vien jāpalasa, kas vēl būtiski un strauji kāpina cukura līmeni asinīs un kādu laiku mazāk jāpatērē arī tas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2014-12-29 23:42 (saite)
man tie nemaz TIK ļoti negaršo. ilgu laiku ēdu, jo bija šķīvī bet jutu, ka baigais prieks man no tā tāpat nebija. ēdu ieraduma pēc. nu un tad pārstāju. jā, reizēm šķiet, o, tas kartupelis izstās baigi garšīgs. bet tad pietiek ar 1cm kumosiņu lai tik novērtētu garšu.

cita lieta, ka man šausmīgi garšo kartupeļu un kabaču/kartupeļu pankūkas, bet tad es cenšos neēst klāt gaļu un tāpat neēdu tās diezko biežāk par reizi mēnesī.

tas gan man tāpat netraucē pieņemties svarā, eh.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-12-29 23:43 (saite)
a, lūk, kad rudenī bija pavisam pavisam švaki ar naudu, tad nācās gan ēst kartupeļus, jo nekā cita nebija. un makaronus un rīsus. tad arī vairāk pieņēmos svarā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mirdza
2014-12-29 23:46 (saite)
Man ir baigā teorija par sevi, ka izrīšanās ir labs veids, kā mēģināt (nesekmīgi) pārstrādāt emocijas. Un izvairīties no jaunām, resp, tā vietā, lai pajustos ar kko neforšu, es aizeju uz vietuvi un pierijos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-12-29 23:48 (saite)
njā, man šķiet, ka man ir kkas līdzīgs, bet nu bišķi savādāks. man ir sajūta, ka es jūtos vainīga par to, ka nedaru kaut ko baigi produktīvu un tad, kad es neesmu akūti aizņemta, (vakaros, pēcpusdienā bērna diendusaslaikā, ja bērns ir mājās) tad arī ir lielākā vēlme "apēst kaut ko garšīgu". un viena maza konfektīte šo sajūtu nekad neapslāpē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mirdza
2014-12-29 23:51 (saite)
Es kkad mēģināju izrīšanos aizstāt ar glāzi silta ūdens. Kkad jau tas kuņģis tiek pilns un skāde noteikti ir mazāka kā no našķiem. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-12-30 00:01 (saite)
man diemžēl nepalīdz :/
bet, mistiskā kārtā, esmu ierakstījusies siltā ūdens cienītāju klubā. agrāk nevarēju ciest ne acu galā "pliku" siltu ūdeni, tagd reizēm preferēju to tējai. ne karstu, bet tieši siltu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2014-12-30 10:02 (saite)
Ja prasās saldu, tad bieži vien trūkst hroma. Hroma tabletes aptiekā. Vairākas draudzenes šitā ir nokāpušas no kūku/saldumu kāres. Pat tā, ka saldumi atstāj vienaldzīgu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?