resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2022-12-17 20:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gribu ierēkt

> NYT pirmajā lapā šobrīd ir ziņa par tripledemic - respiratoro slimību (apaukstēšanās, gripa, +) vēsturiski nebijušu lēcienu.

kaut kur redzēju grafiku, ka 2018. gada sezonā US mira pa 6k cilvēki mēnesī no gripas, un tagad ir daudz mazāk. bet paga.......

> Pats arī mokos gandrīz jau mēnesi (man ir visas 4 covid potes).

:DDD bļē, slimība nav smieklīgi. bet paga........

> Kad dabūju amoskiklav, palietoju, tad gandrīz labi. Bet tad beidzas un atkal sākas kakla sāpes un diskomforts. Politico arī šodien raksta par anitbiotiku nepieejamību Eiropā, arī amixiclav.

:DDDDDD bļē joptvaj, a nahuj tev antibiotikas pret koronavīrusu? vai moš pret influenza vīrusu? bet paga.........

> Viena liela, liela Eiropas aģentūra pētot un nesaprotot, kas notiek. Runā, ka darbinieku nozarē trūkstot. Mīklaini.

:DDDDDDDDD bļē es pis, mīklaini hujīklaini, bļe cīsiņš mīklā

Karoče, es tikko slimoju ar to ko visi tagad slimo. 2 dienas temperatūra, 4 dienas kakls, nedaudz krekšķis un done. Done, bļe! Danitto! Labi, ka neiepisu vakcīnu, būtu bijis hujovāk, jebal...

Bet piem ja es būtu iepisis vakcīnu, es droši vien arī būtu pietiekami glups, lai pieskaitītu sevi pie gripas, ja man mēnesi nepāriet bez antibiotikām. Jebal bļe. Gripa hujipa, karoče tur ir vai nu maskas petridišs plaušā, ko amplificē neesošā imunitāte dēļ džaba-daba-dont-dūūū-pls, vai arī full blown VAIDS. (priekš neiniciētajiem - tas nozīmē ķipa vakcīnAIDS. tikai čill)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2022-12-17 21:04 (saite)
Vēl jau ir garais kovids:

https://babylonbee.com/news/cdc-warns-of-new-stealth-covid-variant-where-you-test-negative-and-get-no-symptoms/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]resort
2022-12-17 21:16 (saite)
Ā jā, šitais prikoļna - kāpēc nevakcinētajiem nav dīvainu sirdstrieku? Viņiem arī ir, tikai asimptomātiskas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2022-12-18 11:31 (saite)
Vēl par tām antibiotikām pret kovidu: pat cibā daži uzstāja, ka vadlīnijas nosaka lietot azitromicīnu pret kovidu, un pieprasīja tās no ārstiem. It kā sākotnēji bija tāda ideja, ka it kā varētu, bet tas netika pierādīts, un līdz vadlīnijām tas aizgāja tikai kaut kur Indijā.

Protams, protams, viņi to visu pamatos, ka iespējams tur fonā bija kāda bakteriāla infekcija. Manuprāt, šāda profilakse pamatota tikai maziem bērniem un veciem cilvēkiem ar vāju imūnsistēmu (plus vēl imūnsupresētiem). Vairums cilvēku vienmēr plaušās būs kāda baktērija, bet tās plaušu karsoni rada ļoti reti, jo imūnsistēma ātri ar tām tiek galā. Ja rentgens aizēnojumu neuzrāda, tad labāk iztikt bez antibiotikām.

(Atbildēt uz šo)


[info]gnidrologs
2022-12-18 19:21 (saite)
Tas juvenal ir kaut kāds pilnīgs retārds. Man pat rodas sajūta, ka parodijakkaunts, bet šī ir ciba. Nah tādu taisīt, jo īpaši ar tādiem walls of retarded text.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?