resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2021-10-30 21:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry


droši un efektīvi līdz brīdim kad saproti ka tu ar savu ganāmpulka apziņu esi sabiedrības apendikss par kuru visiem pilnīgi pie dirsas


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mapats
2021-10-30 21:58 (saite)
Naži jau arī tikai rūpējās par žhīdu veselību un gāzes kamerās dezinficēja pret parazītiem.

(Atbildēt uz šo)


[info]resort
2021-10-30 23:46 (saite)
This sounds like a perfect way to spread infection — the opposite of social distancing — but thousands of people took advantage of the treatment each day. Additional chambers were established around the city to cope with the demand.

kad krist panikā ir visa tava būtība

rindas līdz autoostai, vai nu lidls vai vakcinācijas centrs, gāžam riņķī

(Atbildēt uz šo)


[info]extranjero
2021-10-31 00:04 (saite)
Daudzas lietas kovida sakarā arī ir apšaubāmas. Šajā vietā veikalos pie ieejas joprojām visiem ir jādezinficē rokas. Tā noderīgums ir apšaubāms. Tāpat distancēšanās visdrīzāk nav efektīva, jo vīruss izplatās caur aerosoliem, kas viegli pārvar lielākas distances. Mājsēdes sadzen cilvēkus telpās ar sliktu ventilāciju, kas nodrošina lielāku inficēšanos. Ziņās bija par ciemu, kur tagad visi 20 cilvēki tagad ir aplipuši.

Kas vēl? Vakcinācija neaptur inficēšanos, kas nozīmē, ka vakcīnu pases rada viltus drošību un patiesībā var pat palielināt izplatību.

Fūrmanis televīzija iestājās par lielākiem ierobežojumiem, bet viņam pašam bija liela bārda. Ar tādu bārdu neviena maska cieši nepiegulēs, un jautājums, kā viņam to vispār slimnīcas darbā atļauj?

Arī par zālēm – tie nav tikai ivermektīna piekritēji, bet pat apstiprinātās zāles ir pasludinātas par game changer, bet izrādās, ka tās nav tā nostrādājušas (efekts ir, bet samērā vājš). Remdesivīrs, monoklonālās antivielas, tagad arī molnupiravīrs. Arī vakcīnas, kurām ir vislielākais efekts, vietām nav spējušas būtiski izmainīt situāciju.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?