readme.txt

RFW 2009

RFW 2009

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Dikti gribējās uzrakstīt savu rezumē par nesen izskanējušo Rīgas modes nedēļu. Jāatzīmē, ka šī bija mana pirmā modes nedēļa, tādēļ nav ar ko salīdzināt.
Jāsaka, uz visām skatēm es nebiju - pirmajā dienā aizsūtīju izlūkos māmiņu ar viņas draudzeni. Viņām itin labi bija paticis pašmāju Salt, kā arī igauņu Denissova, taču pilnīgs WTF bija par itāļiem ar CristinaEffe un džinsu ietērpiem. Pārskrienot pāri bildēm (sākot ar http://foto.delfi.lv/picture/965672/), rodas sajūta, ka ir noķertas kādas nebūt meitenes uz ielas vai tikko no kāda kluba un izvilktas uz mēles. Nu galīgs nē.
Otrajā dienā es devos uz turieni ar māmiņu (viņa gan teica, ka nākot līdzi tikai manis dēļ :D). Tas, ko man visvairāk gribējās redzēt bija pašmāju Paviljons. Nu katrā ziņā man viņi nelika vilties un bija daudzas lietas, kas mani uzrunāja :) Varbūt labi vien ir, ka Paviljona veikalā nav manu izmēru, jo maciņa tukšošanai apģērbu veikalos mēģinu uzlikt banu :D Nākamā dāma KatyaKatya Shehurina (http://foto.delfi.lv/picture/967600/) sadarbībā ar aksesuāru veikalu Frey Wille man tīri labi patika, vēl jo vairāk tādēļ, ka es gar Frey Wille veikala skatlogu siekalojos katru reizi, kad eju garām :)) Uz pēdējo - Max Chernitsov mums vairs nebija spēka gaidīt un mēs mierīgu sirdi notināmies.
Trešajā dienā mēs ar Zani bijām tikai uz Roberto Verino. Nu jā - skaisti, iedvesmojoši un uzrunājoši :) bildes (http://foto.delfi.lv/picture/970302/) diemžēl neparāda pat ne pusi no tā, kā tas bija klātienē.

Bet tagad par medaļas otro pusi - tiešām nav skaidrs, kam šis pasākums ir domāts. Ok, lai iet - iedodam ielūgumus sadarbības partneriem, medijiem, vēl kādam, taču ja es kā parastais mirstīgais no ielas gribu atnākt un paskatīties (un iedomājieties - par to samaksāt arī!), tad šāda opcija man vispār nepastāv. Ja nebūtu uzpeldējuši ielūgumu 2 dienas pirms pasākuma, tad es ar savu gribēšanu iet modes paskatīties tā arī paliktu. Bet nu laikam tad tas patiešām nav parastajiem mirstīgajiem - vismaz pēdējā dienā izskatījās, ka uz Verino ir ieradies sabiedrības zieds (khe khe) paskatīties uz citiem un sevi parādīt. Nu ja ne sevi, tad vismaz savu čivauvu vai Louboutina zābakus ;)) bet nu kā mēs ar mammu un Zani nospriedām - brīžam interesantāk bija vērot tos, kas atnākuši uz skati, nekā pašas skates.

Vēl no tīri praktiskām lietiņām, man būtu gribējies, lai tas viss notiek tā dinamiskāk - lai starp skatēm nav jāgaida stunda, nīkstot bezdarbībā (nu varēja jau arī to laiku pavadīt dzerot bārā :D vai arī bīdīt smōl tōku ar nejauši sastaptajiem paziņām). Un gribējās arī, lai podijs būtu kādu metru augsts, citādi aizmugurē stāvošie patiešām ne sū nevarēja redzēt.

Kopumā ņemot - man patika. Ja tikšu pie ielūgumiem nākamgad - aiziešu. Ja pēkšņi notiktu revolūcija, un būtu pieejamas biļetes - varbūt aizietu, bet tad kārtīgi veicot rīsērču, uz ko tad es īsti eju ;)
  • pizgjec cik stiliigi. a tur bez labotiini zaabiishiem iekshaa vai laizh?
    • laiž laiž :D
      • Un Anete bija ieradusies? :))
        • noo, viņa gan tur nebija :D toties Kurusova gan. Bez Reinika :D
          • man ljoti tiik kurosavas aadas kraasa :) taada dabiska un gaisha kaa ziidainja kaka
          • es ar kurusovu vienā fakultātē mācījos. man jau toreiz, kad viņa vēl bija nevienam nezināma,fascinēja viņas šokolādes brūnais (un dzīvajā viņa izskatās daudz tumšāka)
            • starp citu, uz kopējā cilvēku fona viņa tiešām izskatījās kā nēģeris sniegā :))
  • re ku viens review no dalībnieces :)
    http://klab.lv/users/illumine/1055477.html
    http://klab.lv/users/illumine/1056822.html
  • skatoties uz tām džinsu kleitām, uzreiz paliek skaidrs, kurai sabiedrības daļai itāļi pacentušies.
    • Pakļaujot sevi iespējai tikt nomētātai ar akmeņiem, vēl gribētu bilst, ka terranovā un ņujorkerī var atrast visu ko stipri līdzīgu :D
  • ar London Fashion Week ir taa, ka arii nevareeju saprast, nafig tas kaadam vajadziigs, jo dizaineri tik un taa riiko peec tam jauno kolekciju prezentaacijas. bet, jaa, viss kaa izraadaas ir par publicitaati - uz kuru skati ieradiisies slaveniibas, taa tiks visvairaak reklaameeta medijos. vai arii, ja kaads iipashi jauns, talantiigs dizaineris uzpeldees...

    bet fashion planet iedziivotaajus es veel joprojaam iisti nesaprotu. man taa bija iespeeja piedzerties shampi na haljavu un ieguut kolosaalu publicitaati sev (taalaak seko saite uz neapmaksaatu reklaamu)
    http://www.bjp-online.com/public/showPage.html?page=870268
    • Jā, tā laikam arī būs atbilde uz manu jautājumu - kam tas viss paredzēts. Pat rakstā "It's not so much about the clothes anymore, it's more about the celebrities, which is a shame" tas ir skaidri un gaiši norādīts.

      Kas attiecas uz drinkiem, tad vienīgais, ko starp skatēm es dzēru, bija galīgi nehaļavnais ūdens par latu glāzē. Nu it kā es saprotu ka tā tam laikam ir jābūt, bet kamon - pat āfrikā ūdens ir lētāks :D
Powered by Sviesta Ciba