readme.txt

Post a comment

RFW 2009

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Dikti gribējās uzrakstīt savu rezumē par nesen izskanējušo Rīgas modes nedēļu. Jāatzīmē, ka šī bija mana pirmā modes nedēļa, tādēļ nav ar ko salīdzināt.
Jāsaka, uz visām skatēm es nebiju - pirmajā dienā aizsūtīju izlūkos māmiņu ar viņas draudzeni. Viņām itin labi bija paticis pašmāju Salt, kā arī igauņu Denissova, taču pilnīgs WTF bija par itāļiem ar CristinaEffe un džinsu ietērpiem. Pārskrienot pāri bildēm (sākot ar http://foto.delfi.lv/picture/965672/), rodas sajūta, ka ir noķertas kādas nebūt meitenes uz ielas vai tikko no kāda kluba un izvilktas uz mēles. Nu galīgs nē.
Otrajā dienā es devos uz turieni ar māmiņu (viņa gan teica, ka nākot līdzi tikai manis dēļ :D). Tas, ko man visvairāk gribējās redzēt bija pašmāju Paviljons. Nu katrā ziņā man viņi nelika vilties un bija daudzas lietas, kas mani uzrunāja :) Varbūt labi vien ir, ka Paviljona veikalā nav manu izmēru, jo maciņa tukšošanai apģērbu veikalos mēģinu uzlikt banu :D Nākamā dāma KatyaKatya Shehurina (http://foto.delfi.lv/picture/967600/) sadarbībā ar aksesuāru veikalu Frey Wille man tīri labi patika, vēl jo vairāk tādēļ, ka es gar Frey Wille veikala skatlogu siekalojos katru reizi, kad eju garām :)) Uz pēdējo - Max Chernitsov mums vairs nebija spēka gaidīt un mēs mierīgu sirdi notināmies.
Trešajā dienā mēs ar Zani bijām tikai uz Roberto Verino. Nu jā - skaisti, iedvesmojoši un uzrunājoši :) bildes (http://foto.delfi.lv/picture/970302/) diemžēl neparāda pat ne pusi no tā, kā tas bija klātienē.

Bet tagad par medaļas otro pusi - tiešām nav skaidrs, kam šis pasākums ir domāts. Ok, lai iet - iedodam ielūgumus sadarbības partneriem, medijiem, vēl kādam, taču ja es kā parastais mirstīgais no ielas gribu atnākt un paskatīties (un iedomājieties - par to samaksāt arī!), tad šāda opcija man vispār nepastāv. Ja nebūtu uzpeldējuši ielūgumu 2 dienas pirms pasākuma, tad es ar savu gribēšanu iet modes paskatīties tā arī paliktu. Bet nu laikam tad tas patiešām nav parastajiem mirstīgajiem - vismaz pēdējā dienā izskatījās, ka uz Verino ir ieradies sabiedrības zieds (khe khe) paskatīties uz citiem un sevi parādīt. Nu ja ne sevi, tad vismaz savu čivauvu vai Louboutina zābakus ;)) bet nu kā mēs ar mammu un Zani nospriedām - brīžam interesantāk bija vērot tos, kas atnākuši uz skati, nekā pašas skates.

Vēl no tīri praktiskām lietiņām, man būtu gribējies, lai tas viss notiek tā dinamiskāk - lai starp skatēm nav jāgaida stunda, nīkstot bezdarbībā (nu varēja jau arī to laiku pavadīt dzerot bārā :D vai arī bīdīt smōl tōku ar nejauši sastaptajiem paziņām). Un gribējās arī, lai podijs būtu kādu metru augsts, citādi aizmugurē stāvošie patiešām ne sū nevarēja redzēt.

Kopumā ņemot - man patika. Ja tikšu pie ielūgumiem nākamgad - aiziešu. Ja pēkšņi notiktu revolūcija, un būtu pieejamas biļetes - varbūt aizietu, bet tad kārtīgi veicot rīsērču, uz ko tad es īsti eju ;)
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba