rediiss ([info]rediiss) rakstīja,
@ 2013-02-25 11:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
smalkums

snobs no manis nesanāk. man narvīša kafija garšo labāk kā costas. vismaz tās, kas pie kantora. un kruasāns tai costā nav nekāds kruasāns. radziņš tas ir nevis kruasāns. vārdsakot, esmu vīlusies sevī.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rediiss
2013-02-25 12:14 (saite)
man vienreiz jāsaņemas apēst oriģinālo kruasānu. man ir komplekss, kura dēļ to līdz šim vēl neesmu izdarījusi. man liekas, ka par mani smiesies: "hāhā, tūristi! rekā, stum vaigos mūsu "nacionālo" ēdienu!"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kautskis
2013-02-25 12:53 (saite)
Neuztraucies. Smiesies, protams, bet tā ir neatņemama Francijas apskates sastāvdaļa.

Lai gan vispār varbūt pat nesmiesies. Dari šitā. Aizbrauc uz Franciju, noīrē mašīnu un agri no rīta brauc uz kaut kādu lielāku pilsētu cauri mazākam ciemam. Piestāj mazākajā ciemā pie ciema bulanžērijas/patisērijas, laimīgi iesoļo iekšā un ziņo ko tamlīdzīgu kā "Bon matān, madam (neaizmirsti nosaukt madam par madam vai msjē par msjē, franči vispār ir pretdabiski pieklājīgi). Že vudrē an kruasān, si vu plē!" It nemaz nav izslēgts, ka saņemsi īsteni sirsnīgu un neviltotu apkalpošanu.

(Un jā, protams, kruasāni tik tiešām ir nācionālais ēdiens, nevis kas tāds, kas izgudrots tūristu piesaistei. Franči viņus ēd pretdabiski daudz.)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2013-02-25 13:53 (saite)
aha. šito ževudrē man māsa jau sen mēģināja iemācīt. taču nonākot pie letes, es spēju tikai bakstīt ar pirkstu vitrīnā. :D bet es mēģināšu vēlreiz. man laikam būs iespēja ēst svinīgo sieviešdienas kruasānu salīdzinoši mazā franču pilsētā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?