zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Feb. 5th, 2008|05:30 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:February 5th, 2008 - 06:21 pm
(Link)
puika.
puika, kuru nespēju nopietni uztvert. samācījies augstās skolās (?) visādas gudrības, kuras laikpalaikam atdeklamē, taču man tās gudrības kaut kā nelīmējas kopā ar viņa, vismaz, virtuālo būtību.
AD&D terminoloģijā runājot, samērā augsts INT scōrs (es teiktu, ap 16), bet WIS ievērojami zem 10, labi, ja līdz 8 aizvelk.
bet foršs puika nontheless. kjūūt.
galvenais - neņemt nopietni un neiesaistīties diskusijās.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 5th, 2008 - 06:24 pm
(Link)
tieši tā, augstās skolās izmācījies orks!
From:[info]tiesibsargs
Date:February 5th, 2008 - 07:48 pm
(Link)
piekrītu, esmu puika. un netaisos kļūt par bārdainu onkuli, nuvei... man patīk jautrība, bet man patīk arī debates un diskusijas... spēlēšanās! nu ko vel gaidījāt no bērna? a vot affair ir viens garlaicīgs pieaugušais, pat irgojas un tad vēl šūmējas par to, kaut ko bārdā purpinot.

bet par atdeklamēšanu gan nepiekrītu, jo tajās augstajās skolās kur mācījos bija pieņemts iztirzāt un diskutēt... ar pliku atdeklamēšanu cauri nebija iespējams tikt.

a par nesaskaņu ar virtuālo būtību, īsti nesapratu kas ar to domāts... vari paskaidrot tuvāk? (man nopietni interesē). kaut gan man vispār a priori ir skeptiska attieksme pret šī tipa jēdzieniem (kā būtība), tie ir pārāk teorētiski, statiski, kategorizējoši un hierarhiski...
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:February 5th, 2008 - 08:39 pm
(Link)
Jā, šī nu nemaz nebija purpināšana bārdā, šis bija īstais teksts īstajam adresātam! :)
From:[info]tiesibsargs
Date:February 5th, 2008 - 11:05 pm
(Link)
šeit taču runa ir konkrēti par mani, tad kāpēc man savā bārdā nepapurpināt... bet lūk kad affair izspļauj savus megaviedokļus par nāvessodu, bet saņēmis argumentu zalvi un jautājumu sniegt savus argumentus sāk purpināt bārdā "bļa ko piepisās, tas mans viedoklis tak"... tas ir supermegadīvaini.
From:[info]affair
Date:February 6th, 2008 - 10:16 am
(Link)
klau, tikai nedirs, ja. iemet man linku uz kaut vienu savu komentāru pie mana ieraksta, kurā esi kaut ko argumentējis. vai arī tu ļoti savdabīgi interpretē šo terminu.

hackers counter system