zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Mar. 25th, 2018|12:46 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
sniegpulksteņi sniegpulksteņiem, a mēs jau dārzā ezi satikām
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]black_data
Date:March 25th, 2018 - 01:21 am
(Link)
Man viens kolēģis, kas ir super entuziastisks cilvēks, bet šaumīgi iekāpis mietpilsonī, izkaidējas ar triggered fotogrāfiju, šodien arī lielījās ar to, ka noķēris ezi un camera.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:March 25th, 2018 - 01:22 am
(Link)
izklausās pēc manis, tikai bez triggered fotogrāfijas :)
[User Picture]
From:[info]black_data
Date:March 25th, 2018 - 01:25 am
(Link)
trust me, viņš ir mietpilsoniskāks... ar diviem bērniem laukos un divām ekonomiskiem auto... you know, nekas ne tuvu ka subārs un meaningful facebook šēri
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:March 25th, 2018 - 02:31 am
(Link)
mums pat subāra nav
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:March 25th, 2018 - 09:21 pm
(Link)
Kur ta' palika?

Bet vispār es nācu pateikt, ka mani arī eži trigerē. Viens konkrēts ezis, pareizāk sakot. Savvaļas ezis gan, protams, ir pavisam cits dzīvnieks, bet teikšu tā: ir ļoti krāšņi dzīvot kopā ar ekstravertu ežu pusaudzi, kam ļoti gribas seksu un kas jūtas gana brīvi, lai mēģinātu kopoties ar pilnīgi visu un visiem. Kad paaugsies, būs jādod vaislas darbam, vai. Ežu audzēšana ir šķīsta nauda, un šis konkrētais ezis ir taisni apsēsts ar citu ežu taisīšanu.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:March 25th, 2018 - 09:36 pm
(Link)
nūuu, ēee, mums jau kādu pusotru gadu ir cits auto (un rubrika "vai ir dzīve pēc imprezas")

pareizi, jums taču ir ezis! tātad tas nākotnes bizness ir ežaudzētava? nu smalki, smalki!
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:March 25th, 2018 - 09:44 pm
(Link)
Ezis ir lielisks mājdzīvnieks cilvēkiem, kas iet gulēt vēlu. Pamostas tā ap deviņiem vakarā, pa nakti skraida pa riteni, mēģina no segas izrakt alu un visādi citādi jandalējas, pa dienu guļ. Nav, piemēram, jāuztraucas, ka ezis sēdēs mājās un gaudos, ka viņam saimnieks uz darbu aizgājis. Katrā ziņā ar nelielu mārketingu eži var būt jaunie kaķi, tikai bez toksoplazmas.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:March 26th, 2018 - 12:21 am
(Link)
Es vēlos zināt visu par kautska ežfārmingu, tīri tā, business model canvas un piemīlīgas instabildes. Jumse ir tas mazais dekoratīvais sugas pārstāvis, kas, ja ticam jūtūbiem, smaida dušā mazgājoties un visumā, atgādina mazu, skrienošu kurpju suku?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:March 26th, 2018 - 12:26 am
(Link)
skrienošu kurpju suku atgādina arī dārza ezis, kad paceļ lindrakus, izstiepj kājas un skrien!
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:March 26th, 2018 - 11:16 am
(Link)
Jā, nu šitas ir drusciņ citas sugas ezis, nav ne uz pusi tik liels kā savvaļas ezis, apmēram puse no kurpju sukas. Nav gluži man, bet māsai, bet tas jau nekas.

Ežfārmingu man drīzāk patīk saukt par hedžfondu (get it? get it?) Par biznesa veterināro pusi vēl jāpainteresējas, bet mārketinga sadaļa, dievam žēl, balstās uz jau esošiem soctīkliem, visādiem atsaucīgo māmiņu forumiem (kā tev šķiet, kā mana māsiņa pie tā eža tika?!) un uzsaukumiem "Hei hei meitenes!😊 Mūsu ežu ģimenē pieaugums! Meklējam jaunas mājas!"

Ežfārmings Latvijā un vispār Baltijā vēl ir pašā iesākumā (šitā eža vecvecāki ir imigranti no Spānijas -- jā, tas lops nāk ar ciltsrakstiem), bet izaugsmes iespējas ir, jo dzīvnieks tiešām amizants. Var dzīvoties ar cilvēkiem, un tad viņš ir ļoti sabiedrisks, bet var arī skraidīt pa riteni, rakt segā alas un meklēt, kur vēl varētu ielīst. Tāpat ezis ir gana pieejams dzīvnieks, šitas nāca par eur 50 un pārtiek no kaķbarības un tārpiem. Instagrams viņam, protams, ir, bet patlaban viņu menedžē mana māsiņa, un tur nav to ar govnozerkalkām bildēto bilžu "skat, ezis dara gandrīz vai cilvēku lietas!"

Vārdsakot, eži ir kjūtiji, un šitie minieži nepārdzīvo dzīvošanu nebrīvē. Un ir ļoti instadraudzīgi, kas noder promocijā. No ārpuses tāds skarbs un adatains, bet vēders balts un pūkains, un, kad viņam vēderu kasa, viņš met ķepas gaisā un atiež zobus. Pilnīgi pieņemu, ka viņš gudro, kad kost, bet izskatās, ka smaida, un vai tas nav mīlīgi!!! Un iepazīšanās piedāvājums tikai eur 50, ar visiem radurakstiem piedevām, par nelielu piemaksu pieejami arī aksesuāri. Lieliski sadzīvo ar bērniem: mīlīgs, bet spēj sevi aizstāvēt, un bērns varēs mācīties uzņemties atbildību par citu dzīvu būtni. Ohhh, par ežiem var stāstīt un stāstīt.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:March 26th, 2018 - 09:56 pm
(Link)
mjā. bet nepārdevāt tomēr. apraksts daiļš, bet sirds man cieta kā dimanta oliņa.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:March 26th, 2018 - 10:05 pm
(Link)
Salta sirds tai Barbalai, sakāt? Es jau arī nesaku, ka visiem vajag ezi, tā tomēr ir atbildība par dzīvu radībiņu. Tak tomēr nespēju iedomāties daudzus cilvēkus, kam sirds neatmaigst, ieraugot metienu ar pavisam vēl maziem ežulēniem. Katrs nebēdnīgais ežubērna smaids sauc: "Ņem mani līdzi, dosimies lieliskos piedzīvojumos!" Un, atļaušos piebilst, ar tādām uzturēšanas izmaksām un prasībām pret dzīves telpu nav grūti pieņemt lēmumu dot savam jaunajam draugam mājas.

[fonā apcerīga klaviermūzika, kas tā ap "ežubērna smaids" pāriet jautrā klimperēšanā, pakšots ar smaidošu ezi, call to action, sold!]
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:March 26th, 2018 - 10:07 pm

skatos, jūs reklāmas pasaulē sen neesat bijis

(Link)
Nāaaa.
Tekstā jābūt "ežkopības pieredze" vai "ežbūsmes pieredze" vai kaut kas cits. es esmu millēniāle, gen X, es meklēju sajūtas, pieredzes, man nepatīk saistības, pienākums, atbildības smagme.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:March 26th, 2018 - 10:09 pm
(Link)
turklāt, mēs, millēniāļi esam ar savu racionalitāti. tagad jums jāsaka, ka ežu kakiņas ir mazas, piemīlīgas spiriņas, tiem nav nekādas te speciālas kastītes un smakas un slimības un ziniet, labradoru gūžu displāzijas un kas tik vēl ne, ka tik teksaulīti tecēdamu paskandināt.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:March 26th, 2018 - 10:13 pm
(Link)
Eh, tad es labāk savu hedžfondu mērķēšu uz ģimenēm ar bērniem, viņiem gribas kādu, kas iemāca bērniem atbildību, it īpaši tad, ja tas nav jādara viņiem pašiem.

(Starp citu, ezis ir reti dirsīgs dzīvnieks un viņam nav nekādas spiriņas, viņam ir kārtīgi sūdi. Bet es to neesmu teicis.)
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:March 26th, 2018 - 10:17 pm
(Link)
Lūk, lūk, man pagalmā, uzturēšanās atļauju laimīgajiem pircējiem ir tāds sunītis, nu potžurks, levrete uz sērkociņu kājām, ļoti karikatūrisks zvērelis, izmērs skaustā pieci cm. Bet ja spriežam pēc suņasūdu apjoma, ko šis neģēlis atsāj pie automašīnas, turklāt, precīzi pie vietas, kur atverot durvis liec kāju, tad šķiet, tur atvieglojas kārtīgs lieldibena jenotsuns.

Tāpēc lūk, man simpatizē akvāriju zivtiņas vai piemēram, istabas augi.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:March 27th, 2018 - 01:55 am
(Link)
jūs sakāt "levrete uz sērkociņu kājām", es domāju "javas peļbriedis"
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:March 25th, 2018 - 02:38 am
(Link)
bet kā ir, ežiem nav par aukstu mīnus grādi?
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:March 25th, 2018 - 11:10 am
(Link)
tad jau mūsmāju žagaru kaudzi var pamazām jaukt nost, gulētājs būs izvācies
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:March 25th, 2018 - 05:30 pm
(Link)
nez viņi tā visi reizē mostas?
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:March 25th, 2018 - 05:46 pm
(Link)
Tas atkarīgs no tā cik ļoti saulainā vietā ir miga, viengad ezis bija iekārtojies saimniecības ēkai zem pamatiem, kur februāra saule riktīgi cepina... Labi, ka pamanīju adataino bumbuli sniegā vēl pirms vārnām.

hackers counter system