zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Aug. 21st, 2014|11:15 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:August 21st, 2014 - 11:54 am
(Link)
aha, dzīvot ir iespējams tikai, iebāžot galvu labi dziļi smiltīs
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:August 21st, 2014 - 12:00 pm
(Link)
Es dzīvoju Purvciemā, šad tad paskatos krievu politinformācijas kanālus un palasu Dimiteru, maniem izgājieniem no komforta zonas ar to pietiek.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:August 21st, 2014 - 12:10 pm
(Link)
man pietiek feisbukus palasīt, gana man tur visādu enteleģentu latvijas krievu (un armēņu utt), kuri gan doņeckas opolčenciem ziedojumus vāc, gan pastāvīgu rašatudej strīmu nodrošina, nu un šim jau es arī tāpat uzdūros
From:[info]yeux_glauques
Date:August 21st, 2014 - 12:13 pm
(Link)
lai cik skumji tas nebūtu, enteliģentus latvijas krievus var uz pirkstiem saskaitīt. es personīgi, izņemot orbītas puišus, ne ar vienu citu neesmu sastapies. kas, iespējams, ir pate problēmas sakne.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:August 21st, 2014 - 12:25 pm
(Link)
now that you mention it, orbītas puiši tiešām ir gaismas stariņš manā freidlistē
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:August 21st, 2014 - 12:31 pm
(Link)
lv inteliģencē jau vispār ir plašs vēriens, tur pie labākās gribas var pieskaitīt tevi ,mani, satori tusiņu, orbītu, ikstenu, džilindžeru, bankovsku pāri, rībenu un faking raimondu paulu, faktiski visiem ir aukstākā izglītība!
[User Picture]
From:[info]blond
Date:August 21st, 2014 - 02:05 pm
(Link)
Atvaino, kad sākās un notika Krimas aneksija, Timofejeva FB izklausījās tāds pats kā miera laikos kultūra, dzeja. Un ne viena paša vārda par to, kas notiek, par ko vārījās viss latviešu FB un tviteris, un ziņas. Nezinu, kā ir tagad, neesmu skatījusies. Bet toreiz paskatījos un tas mani ļoti atvēsināja. Un tad vēl (pat pirms Krimas) esmu dzirdējusi/lasijusi tādus Puntes viedokļus, kurus labāk nebūtu lasījus/dzirdējusi. Par "labo krievieti" Procevsku labāk nerunāsim.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:August 21st, 2014 - 03:54 pm
(Link)
protams, ar ko salīdzina. pat ja ne ar kremļa propagandas translētājiem, tb pilnīgi trako galu, bet ar vidēji mērenajiem (piemērs - kāds nosvērts un ļoti lādzīgs kungs krimas epopejas pašā sākumā klusiņām atzinās, ka šitā jau nu tam nevajadzēja notikt, bet viņš arī pie sevis vienmēr ir uzskatījis, ka krimai vajadzētu sastāvēt krievijā), tad manuprāt labi ir jau tas vien, ka pie tima turpinās kultūra un dzeja. par puntes viedokļiem nezinu teikt, feisbukos viņa nav, un "labā krieviete" uz mani nav atstājusi labu iespaidu, personīgi pazīstamas neesam.
From:[info]yeux_glauques
Date:August 21st, 2014 - 04:47 pm
(Link)
really, neaizmirstam, ka krima tika "pievienota" ukrainai tikai 1954. gadā. un vispār tā reģiona vēsture ir ļoti sarežģita, un uzskats, ka krimai ir jābūt krievijas sastāvā, savā ziņā ir skatāms kā legit. esmu tādu dzirdējusi no vairākiem krievijas krieviem, kuri nebūt nav ne imperiālisti, ne vienotās krievijas atbalstītāji.
[User Picture]
From:[info]black_data
Date:August 21st, 2014 - 05:06 pm
(Link)
Nu, ja vien mēs kaut kur pasaules vēstures punktā "x" nenovelkam strīpu, un nepasakām, ka teritoriālajos strīdos mēs varam izmantot argumentu kam un kas ir piederējis šinī brīdī, tad varbūt arī legit. Izraēla gan ievelk dziļu elpu, lai tā līnija trāpa starp 1949. un 1954.

Bet citādi, manuprāt, neatkarīgas valsts teritorijas okupācija, aneksija, vai kādā nu citā fancy vārdā to var nosaukt - ļe nooo!
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:August 21st, 2014 - 05:27 pm
(Link)
tāpat valdīja uzskats - ja krima būtu izvirzījusi normālas separātisma pretenzijas ar normālu atdalīšanās referendumu, vot, jā, tas būtu otrs kosovas piemērs (un dēļ kosovas nevajag šeit vilkt ārā argumentu, ka mūsu laikos teritorijas vairs nepārdala),un viss būtu samērā čiki,man liekas.

bet vajadzēja taču nesaprotamu iemeslu dēļ rīkot absurdu karu, kas kļūst aizvien nekontrolējamāks

hackers counter system