zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jan. 20th, 2014|09:49 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tāks, par diētu parunājām, davai tagad par pretējo

vakar, pilnīgi neko savā starpā nesarunājuši, katrs viens šajā saimniecībā pieķērāmies pie kāda haute cuisine americaine stūrakmeņa
rezultātu varat aplūkot paikporna komūnā
es jau esmu jums stāstījusi, cik ļoti man patīk dzīvesbiedra pieeja ēst gatavošanai?
ja viņš izdomā pagatavot burgerus, tad pie gatavošanas ķersies ar pilnu ķešu knifu no dārknetu forumiem vai vismaz reddita
pabīdieties malā, recepšu portāli un selebritīšefi
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:January 20th, 2014 - 09:52 pm
(Link)
šīs bildes lauž manu sirdi /aiziet meklēt ko ēdamu/
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 20th, 2014 - 09:58 pm
(Link)
labāk padzeries! :)
[User Picture]
From:[info]kants
Date:January 20th, 2014 - 09:53 pm
(Link)
mmmm... labprāt liktu šim pretī cūku taukos cepto torti, bet viņa nodevīgi piedega
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 20th, 2014 - 10:12 pm
(Link)
liec pretī no labākās puses :) es braunija vienu galu arī nemācēju pareizi no formas ārā dabūt, tas netika šortlistē, uz šķīvja un kadrā
[User Picture]
From:[info]kants
Date:January 20th, 2014 - 10:40 pm
(Link)
viņa apdega pa 720 grādiem ģeometriski, tā kā labas puses nav! (tāpat gan aprijām, tikai nācās mizot kā tādu ķirbi)
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:January 20th, 2014 - 10:01 pm
(Link)
bbbbbbrauniji, ehhhh. nomnom.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 20th, 2014 - 10:09 pm
(Link)
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:January 20th, 2014 - 10:14 pm
(Link)
es esmu taisījusi šādi: http://klab.lv/users/meeneshi/73068.html
un arī bija ļoti, ļoti labi.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 20th, 2014 - 10:17 pm
(Link)
ou, šis ir reizes piecas sarežģītāk par uwas recepti!
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:January 20th, 2014 - 10:23 pm
(Link)
mmhm, tur arī nav šokolādes pārklājums. manējā variācija nav briesmīgi sarežģīta un grūta, vismaz man nešķita, viss gāja diezgan ātri un veikli. es gan neaģitēju par, jo neesmu salīdzinājusi ar uwas versiju un, līdz ar to, nezinu, kurš īsti ir labāks un vai ir.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 20th, 2014 - 10:41 pm
(Link)
es it kā neraustos no ūdens peldēm utml raķešzinātnes, bet nešķiesties ar šokolādi tur, kur der kakao, to gan man citi kūkdari ir iemācījuši
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:January 20th, 2014 - 10:56 pm
(Link)
man ir mikroviļņu krāsns, bet esmu taisījusi arī bez.
un man laikam naivi šķiet, ka pieliekot šokolādi ir garšīgāk un "īstāk" nekā pieliekot pliku kakao :D vismaz attiecībā uz ganašu stabili.
starp citu, atbildot uz nu jau ļoti vecu komentāru, kaut kad martā es paredzu rīkot 19 gs 30to gadu kulinārijas vakaru :)
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:January 20th, 2014 - 10:57 pm
(Link)
Fritētas smadzenes?
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:January 20th, 2014 - 11:00 pm
(Link)
to gadu virtuvē ir arī citas gana interesantas lietas :)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 20th, 2014 - 11:01 pm
(Link)
man gan šķiet, ka kūkingā kakao vs šokolāde ir tas pats, kas citviet virtuvē gī vs sviests
es jau nojaušu, ka kicekam būs kas padoma 30. gadu kulinārijas vakaram :)
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:January 20th, 2014 - 11:04 pm
(Link)
šis liek man gribēt uztaisīt ganašu ar kakao un otru ar šokolādi un tad ĒST testēt :))
smadzenes man, godīgi sakot, nebija ienākušas prātā, bet ja ir tāda vēlme, kādēļ nē :)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 20th, 2014 - 11:06 pm
(Link)
par ganašu nezinu, bet pamēģini braunijus! noteikti jau atšķiras receptes vienam un tam pašam galamērķim, tikai pa kakao vai šokolādes ceļu
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:January 20th, 2014 - 11:10 pm
(Link)
jā, kaut kad tā darīšu, ja saņemšos.
konkrētās receptes stiprā puse esot maskarpone. padaratos braunijus mitrus/maigus.
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:January 20th, 2014 - 10:20 pm
(Link)
Šī burgera bāzes recepte nāk no pārdaugavas burger-fundamentālista, daudzu gadu garumā izkopta un progresēta līdz BrgrrRyal līmenim. Pat ne līmenim, bet tie ir BrrgrrRõyāl. Tas ko ēdām ir manis modificēta nedaudz, izmēra ziņā un brrgrr mērces, jo nebija veikalā viss ko vajadzēja un daļu es nevarēju atcerēties kas bija jāpērk, un tādēļ biju spiests lobīt problēmu pamatā. "What makes burger a burger?"
Bet vispār gatavot ēst ir līdzīgi kā "skriet reakcijas"(run a reaction) ķīmijā.

hackers counter system