Comments: |
šīs bildes lauž manu sirdi /aiziet meklēt ko ēdamu/
| From: | kants |
Date: | January 20th, 2014 - 09:53 pm |
---|
| | | (Link) |
|
mmmm... labprāt liktu šim pretī cūku taukos cepto torti, bet viņa nodevīgi piedega
liec pretī no labākās puses :) es braunija vienu galu arī nemācēju pareizi no formas ārā dabūt, tas netika šortlistē, uz šķīvja un kadrā
| From: | kants |
Date: | January 20th, 2014 - 10:40 pm |
---|
| | | (Link) |
|
viņa apdega pa 720 grādiem ģeometriski, tā kā labas puses nav! (tāpat gan aprijām, tikai nācās mizot kā tādu ķirbi)
| From: | ripp |
Date: | January 20th, 2014 - 10:01 pm |
---|
| | | (Link) |
|
bbbbbbrauniji, ehhhh. nomnom.
| From: | ripp |
Date: | January 20th, 2014 - 10:14 pm |
---|
| | | (Link) |
|
ou, šis ir reizes piecas sarežģītāk par uwas recepti!
| From: | ripp |
Date: | January 20th, 2014 - 10:23 pm |
---|
| | | (Link) |
|
mmhm, tur arī nav šokolādes pārklājums. manējā variācija nav briesmīgi sarežģīta un grūta, vismaz man nešķita, viss gāja diezgan ātri un veikli. es gan neaģitēju par, jo neesmu salīdzinājusi ar uwas versiju un, līdz ar to, nezinu, kurš īsti ir labāks un vai ir.
es it kā neraustos no ūdens peldēm utml raķešzinātnes, bet nešķiesties ar šokolādi tur, kur der kakao, to gan man citi kūkdari ir iemācījuši
| From: | ripp |
Date: | January 20th, 2014 - 10:56 pm |
---|
| | | (Link) |
|
man ir mikroviļņu krāsns, bet esmu taisījusi arī bez. un man laikam naivi šķiet, ka pieliekot šokolādi ir garšīgāk un "īstāk" nekā pieliekot pliku kakao :D vismaz attiecībā uz ganašu stabili. starp citu, atbildot uz nu jau ļoti vecu komentāru, kaut kad martā es paredzu rīkot 19 gs 30to gadu kulinārijas vakaru :)
| From: | ripp |
Date: | January 20th, 2014 - 11:00 pm |
---|
| | | (Link) |
|
to gadu virtuvē ir arī citas gana interesantas lietas :)
man gan šķiet, ka kūkingā kakao vs šokolāde ir tas pats, kas citviet virtuvē gī vs sviests es jau nojaušu, ka kicekam būs kas padoma 30. gadu kulinārijas vakaram :)
| From: | ripp |
Date: | January 20th, 2014 - 11:04 pm |
---|
| | | (Link) |
|
šis liek man gribēt uztaisīt ganašu ar kakao un otru ar šokolādi un tad ĒST testēt :)) smadzenes man, godīgi sakot, nebija ienākušas prātā, bet ja ir tāda vēlme, kādēļ nē :)
par ganašu nezinu, bet pamēģini braunijus! noteikti jau atšķiras receptes vienam un tam pašam galamērķim, tikai pa kakao vai šokolādes ceļu
| From: | ripp |
Date: | January 20th, 2014 - 11:10 pm |
---|
| | | (Link) |
|
jā, kaut kad tā darīšu, ja saņemšos. konkrētās receptes stiprā puse esot maskarpone. padaratos braunijus mitrus/maigus.
Šī burgera bāzes recepte nāk no pārdaugavas burger-fundamentālista, daudzu gadu garumā izkopta un progresēta līdz BrgrrRyal līmenim. Pat ne līmenim, bet tie ir BrrgrrRõyāl. Tas ko ēdām ir manis modificēta nedaudz, izmēra ziņā un brrgrr mērces, jo nebija veikalā viss ko vajadzēja un daļu es nevarēju atcerēties kas bija jāpērk, un tādēļ biju spiests lobīt problēmu pamatā. "What makes burger a burger?" Bet vispār gatavot ēst ir līdzīgi kā "skriet reakcijas"(run a reaction) ķīmijā. | |