| |
[Jan. 20th, 2014|09:49 pm] |
|
|
|
|
| Comments: |
es it kā neraustos no ūdens peldēm utml raķešzinātnes, bet nešķiesties ar šokolādi tur, kur der kakao, to gan man citi kūkdari ir iemācījuši
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/9393/120) | | From: | ripp |
| Date: | January 20th, 2014 - 10:56 pm |
|---|
| | | (Link) |
|
man ir mikroviļņu krāsns, bet esmu taisījusi arī bez. un man laikam naivi šķiet, ka pieliekot šokolādi ir garšīgāk un "īstāk" nekā pieliekot pliku kakao :D vismaz attiecībā uz ganašu stabili. starp citu, atbildot uz nu jau ļoti vecu komentāru, kaut kad martā es paredzu rīkot 19 gs 30to gadu kulinārijas vakaru :)
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/9393/120) | | From: | ripp |
| Date: | January 20th, 2014 - 11:00 pm |
|---|
| | | (Link) |
|
to gadu virtuvē ir arī citas gana interesantas lietas :)
man gan šķiet, ka kūkingā kakao vs šokolāde ir tas pats, kas citviet virtuvē gī vs sviests es jau nojaušu, ka kicekam būs kas padoma 30. gadu kulinārijas vakaram :)
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/9393/120) | | From: | ripp |
| Date: | January 20th, 2014 - 11:04 pm |
|---|
| | | (Link) |
|
šis liek man gribēt uztaisīt ganašu ar kakao un otru ar šokolādi un tad ĒST testēt :)) smadzenes man, godīgi sakot, nebija ienākušas prātā, bet ja ir tāda vēlme, kādēļ nē :)
par ganašu nezinu, bet pamēģini braunijus! noteikti jau atšķiras receptes vienam un tam pašam galamērķim, tikai pa kakao vai šokolādes ceļu
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/9393/120) | | From: | ripp |
| Date: | January 20th, 2014 - 11:10 pm |
|---|
| | | (Link) |
|
jā, kaut kad tā darīšu, ja saņemšos. konkrētās receptes stiprā puse esot maskarpone. padaratos braunijus mitrus/maigus. | |