zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jan. 29th, 2013|11:37 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:January 29th, 2013 - 12:34 pm
(Link)
Kaut kā tos emocionālos labumus šajās diskusijās piemirst, it sevišķi tās, kas mīl uzstādījumus "vīrietim jāpelna vairāk" :) Ko līdz pelnošs vīrietis, ja viņš uzskata, ka ar to ir nopircis tiesības uz bezierunu paklausību? (ne pārāk bieži, bet tādi sižeti parādās visādos forumos, kur sievietes lej gaužas asariņas par grūto dzīvi)
[User Picture]
From:[info]up
Date:January 29th, 2013 - 12:39 pm
(Link)
nu, es, vispār arī uzskatu, ka ja tev nodrošina komfortablu dzīvi, tb uztur, tad drīkst arī prasīt pretī whatever uzskata par vajadzīgu. Tas ir tāpat kā ja es savu bērnu baroju, ģērbju un skoloju, tad varu no viņa prasīt labas atzīmes, uzvedību un kārtību viņa istabā. Kad pelnīsi pats - dzīvosi kā gribēsi.
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:January 29th, 2013 - 12:40 pm
(Link)
vot, šis ir labs motivators vienmēr pelnīt vairāk par visiem. a ja nu pretī kāds, kurš tā uzskata.
[User Picture]
From:[info]up
Date:January 29th, 2013 - 12:42 pm
(Link)
protams, sava nauda vienmēr labāk, nekā sveša nauda. TB - es par bagātiem vīriem, bet arī par personisko drošības spilvenu - tb nenonākšanu fin atkarībā.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 29th, 2013 - 12:43 pm
(Link)
this!
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:January 29th, 2013 - 01:50 pm
(Link)
tieši tā!
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:January 29th, 2013 - 12:52 pm
(Link)
nesapratu.

ja Viņš man nodrošina smuku būrīti un ātru bērīti, tad es Viņam nodrošinu kotletes un minetu un rotaļas medmāsiņas tērpā? Okej. Viss skaidrs. Parastā shēma.

Ja man ir lielāks mājoklis, kurš atrodas ērtāk pieejamā vietā un mēs tur kaut kā tipa, kopīgi pavadām laiku, tad Viņš man ko? kvadrātmetru starpību kompensē kādā ceļā? Ko man pienāktos prasīt?

Manuprāt, vienīgais, ko apliecina apgrozāmo līdzekļu apjoms kontos/bezkontos ir apliecinājums personas ieguldījumam savā darbā dotajā mirklī. Un tas (apjoms) nenozīmē, ka kāds šeit ir labāks vai krutāks – viņš vai viņa vienkārši vairāk strādā/izmanto iespējas/zina kā/ grib un vēlas un rīkojas, lai dzīvotu labāk.

Un pelnošās personas uzdevums nav atmērīties pret otru, kurš varbūt strādā zinātnē, medicīnā, wherever, ir tikai sava ceļa sākumā vai tieši finišā – viss viens, tam nav nekāda sakara.

Es eju uz darbu nevis tāpēc, lai pelnītu vairāk, kā persona X vai lai "viņam kaut ko pierādītu", bet tāpēc, lai
a) iemainītu savas zināšanas, prasmes un spējas pret Latvijas latiem un piemēram, nokārtotu tādas un tādas saistības/apmaksātu ikdienas izdevumus;
b) vairotu savas zināšanas, prasmes un spējas, perspektīvā to visu pārdodot par augstāku cenu ar mazāku ieguldījumu.
sjo. Nekā par to, ka kļūt par asāku maitu, utt.

[User Picture]
From:[info]up
Date:January 29th, 2013 - 01:07 pm
(Link)
tu manu teikto tagad izgrozi un padari par perversu, bet, jā, jebkuras attiecības galu galā var nonivelēt līdz kaut kā apmaiņai pret kaut ko - tu pavadi laiku ar viņu savā smukajā lielajā dzīvoklī - viņš tev sniedz baudāmas mīlas rotaļas un lasa priekšā savus zinātniskos traktātus. TAS nenozīmē obligāti, ka ja tev nebūtu tā dzīvokļa - viņš tev to nedotu. ir vienkārši katram savs preču kopums un vajadzību saraksts un savstarpējās apmaiņas procedūras. un nauda šajā gadījumā ir universālā kārts - džokers ar ko var aizvietot jebko, izņemot, apparently, veselību un mīlestību.

hackers counter system