ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2004-03-16 12:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par indīgām pārdomām sieviešu virzienā
Šodien braucu ar tramvaju, sesto. Nāvīgs piedzīvojums. Cilvēki stāv kājās, bet viens beņķis ir brīvs trīs pieturu garumā, konduktora beņķis tas nav, to es pazīstu, vienreiz tādā iesēdos un gandrīz pa galvu dabūju. Domāju, kāpēc gan neviens nesēžas, pielienu tuvāk, papētu ķebli, nu it kā apvemts nav, saulespuķu sēklu nav, tip viss kedā, tīrs. Bet kāpēc neviens nesēžas? Nu labi, ja negribat sēdēt, tad nesēžat. Lieku dūzi virsū. Nu bļin, tantuks kas visu laiku bija stāvējis netālu no ķebļa un nesēdās tajā, bija klāt un ar savām paunām apstājās tieši man blakus. Skats tāds, ka liekas nabaga veča tūlīt atsviedīsies, un lūr man virsū. Sajutos neērti un laidu veceni savā vietā, ko viņa protams arī izmantoja. Nahuj? Viņa takš varēja tajā beņķī ieriktēties jau no paša sākuma, nevis gaidījusi, lai kādam liktu justies vainīgam viņas priekšā. Pretīgā bāba...

Tram param tramvajs kratās tālāk. Nekaunīgi lūru uz puisieti pie sienas, kurš man it kā jautā vai esmu pieteicies pensijai unibankā. Apsmadzeņoju, ka man nemaz īsti nav skaidrs kā tur ar to manu pensiju sastāv un vai vispār līdz tādai novilkšu. Ilgi prātot man nenācās, jo blakus divi meituki vārsmoja tik skaļi, ka gribot negribot nācās noklausīties viņu dialogu.

Vienu laikam jobers bija pametis un otra šo centās mierināt kā nu prasdama. Paklausoties vēl, tapa skaidrs ka meituks nepārdzīvo savu salauzto sirdi vai vēl sazin ko tur, meituks vairāk pārdzīvo par to, ka kā viņš ir atļāvies VIŅU tā pasūtīt, un ko tagad par viņu padomās pārējie pazīstamie, ka viņu tā vienkārši pasūta pirmo. Tip – akciju indekss sāk kristies. Un pārdzīvojums, ka viņš to izdarīja pirmais, nevis viņa. Jo ja viņa būtu tā pasūtītāja viss būtu bijis okej, bet viņš šitā, mērglis atļāvās pasteigties.

Sterva bļe...

Pist tādas un uz šķiršanos piecīti iedot. Citiem redzot protams... kuņai ir jābūt kuņai, un ja viņa tāda negrib būt, tad par tādu jāpataisa.
āmen


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kakjis
2004-03-16 13:13 (saite)
vo, blje, kaa kulaks uz aci! Taadaam vel driiksteetu ar kaaju pa seju dot...
Taapat kaa vinjas blje "samiilas" tajos, kam mershi, bet ar tiem, kam 2 dienas pirms algas ir knapi piecjuks, lai pusdienaas aizietu "neveidojas kopiigas intereses" (teereet naudinju)...

(Atbildēt uz šo)


[info]disturbed
2004-03-16 13:15 (saite)
me taa iereeca ;D
labaisss!
labi, ka neviena maajaas nav - padomaatu, ka man krisha pajehala :))) ar tiem sabiedriskajiem transportiem taa ir. neviens neseezh. tu apseedies. un paraadaas veceniite ap 70 un luur uz tevi ar tik greizu aci kaa uz kaarteejo pieraadiijumu par muusdienu jaunatni, kas galiigi izlaidusies..gribot negribot paliek neerti. tad ir labi, ja ir pleijeris - klausies, ko sirc kaaro un izliecies tieshi par taadu maitu, par kaadu tevi uzskata ;P
un par pameshanu - da cilveeki idioti ir, ka vispaar sanaak kopaa. shkjirshanaas - agraak vai veelaak tak taapat buus. tad - what's the point sanaakt kopaa?

(Atbildēt uz šo)


[info]mazeltov
2004-03-16 13:46 (saite)
nu nevaig pret citiem ar ļaunu, lai labāk, kā teica kaķīts, kam tās dzirnas piederēja, vairojas prieks.

(Atbildēt uz šo)


[info]ptichka
2004-03-16 14:03 (saite)
wo jaa!
me teu par wisaam 5aam piekriit!

vienmeer jau vajag to, kas i kaadam citam-banaali, bet taa ir tik biezhi, ka kretinee araa

(Atbildēt uz šo)


[info]tarantulz
2004-03-16 14:40 (saite)
uj, kak raz sagribējās kaut ko stulbu palasīt, un par laimi [info]racooniš tieši iebakstījies :)
prozit!

(Atbildēt uz šo)


[info]kakjis
2004-03-16 15:57 (saite)
a patiesiibaa taas tramvaju veceniites vispaar ir atsevishkja kasta...
vinjas kaapj iekshaa taa, ka liekas tuuliit nogaaziisies atpakalj, bet kad ir ierausushaas un ierauga briivo vietu, tad panesaas taads Virago cieniigs uzraaviens ar attieciigiem skanjas efektiem...

(Atbildēt uz šo)


[info]p_m
2004-03-16 16:18 (saite)
Tava lieta ir taisna un cieta!

(Atbildēt uz šo)


[info]apriori
2004-03-17 11:14 (saite)
Tev, vecīt, jāzina, ka sestais tramvajs ir īpašs tramvajs, tur nevar kaut kā tā vienkārši iekāpt un braukt.
there are some rules...
piemēram, sestais tramvajs no citiem atšķiras ar to, ka tajā pārsvarā brauc pensionētie tautieši - īgņas. nedod dies Tu ar savu sarunu biedru runāsi skaļi nevis čukstus, momentā aizrādīs.
tālāk, sestajā mēdz braukt LIELI dīvaiņi - vienreiz gadījās vīrietis, kurš, nabags, nekādi nevarēja saņemt sevi rokās un vienkārši ar dūri izsita tramvaja aizmugurējo stiklu un raudāja. Regulāri brauc arī sirms večuks ar vismaz piecdesmit rimi maisiem, kuros ir tukšas mangaļu pudeles un kurš, skatoties uz cilvēkiem, rūc..
bet vispār.. sestais vismaz nāk biežāk nekā 11.
(fun thing - ja brauc no juglas uz centru un sēž tramvaja kreisajā pusē, tad sākot no 45.vidusskolas rajona uz sienām, plakātiem, sētām kāds (ar nodomu drošvien) fanāts rakstījis vārdu Toms dažādos veidos, dažādu krāsu flomasterus izmantojot, līdz pat bērnu pasaules pieturai.)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]crack
2004-03-18 13:39 (saite)
haha.. toms ir ari visu teikas centra dalju izkraasojis :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?