ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2014-10-06 23:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par poļiķiku
Dīvaini liekas, ka pēkšņi V uz ZZS vairs negrib ņemt LRA bariņā. To vienu ministriju - kaut kādu veselības vai izglītības varētu viņiem atmest un miers. Tagad šķiet, ka ir ieciklējušies uz domu - viss mans, viss mans, ne ar vienu nedalīšos, šņerrr un ielien alā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2014-10-07 02:50 (saite)
Vienkāršs pragmatisms - LRA ņemšana bariņā nedod pilnīgi nekādus bonusus, tik vien, cik riskus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2014-10-07 08:38 (saite)
Tagad LNT 900 sekundēs redz statistiku rāda, ka 65% iedzīvotāji sagaida veselības aprūpes situācijas sakārtošanu. Visiem ir skaidrs, ka tas ir grūti, ilgi un vispār, ko tur kārtot? Nu lūk, manā sapratnē, plašāka koalīcija ir stabilākas valdības ja ne garants, tad vismaz stiprinājums, un ja piemēram pastarītim par prieku, sev par atvieglojumu, uzgrūztu vissmirdīgāko portfelīti, ieguvēji būtu visi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2014-10-07 08:50 (saite)
Plašāka koalīcija nav stabilākas valdības garants vai stiprinājums šajā gadījumā, kad potenciālajai koalīcijai ir 61 vieta parlamentā, kas nozīmē, ka ikdienas lēmumus varēs pieņemt, opozīciju elementāri ignorējot. Jā, pieņemot RA koalīcijā, vispār būtu pilnas divas trešdaļas, kā rezultātā varētu arī grozīt Satversmi uz velna paraušanu, taču ērtāk ir konkrētos gadījumos piesaistīt balsojumam, kaulējoties par kaut kādiem sīkumiem, nevis ņemt koalīcijā, kas nozīmē koalīcijas līgumā iekļaut vēl viena politiskā spēka kaut kādas pretenzijas. Jau trijatā parasti grūti vienoties par kaut kādām lietām, četratā tas ir nevis vienkārši, bet par pakāpi grūtāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]oblica
2014-10-07 09:07 (saite)
Nu, redz - par to pašu sakārtošanu: obligātās veselības apdrošināšanas projektu šobrīd nobremzēja kas? Labklājības ministrija. Un kas projektu bīda? Veselības ministrija. :) Paši savā starpā neko sabīdīt nevar, pat koalīciju nevajag.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?