ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2004-03-01 17:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par pienākuma apziņu.
Katram cilvēkam ir sajūta, ka viņam kaut kas ir jādara, jāpadara, kaut kas liels, paliekošs. Kā nu kuram tas izpaužas, vieni taisa nejēgā bērnus (tāds radītāja aicinājums), vieni stāda kokus (Emša aizinājums), vieni sistemātiski dzer (zaļā pūķa aicinājums) and so on.
Man arī ir aicinājums, bļe. Varētu pat teikt – misijas apziņa. Cilvēkus neteiksim pazemot, bet uz zemes gan nostādīt. Mērķauditorija – prātā pusimpotenti bagātnieku bērniņi.

Pats esmu cēlies no putekļaina Iļģuciema pagalma un vasaras nodzīvojis Jūrmalas graustiņā, kur iestājoties apzinīgajam vecumam, kad sāka parādīties lepnie hatņiki, sāku izsāpēt līdz kaulam sociālo noslāņošanos.

Tātad tā – vecāku pirkta celika vai bembis, mobilā telefona fetišs, placo Itaļija šmotkas, no trim augstskolām izlidināta akadēmiskā pagātne un piečuks-cēners dienā kabatasnaudiņa divdesmittrīsgadīgam bumbierim. Nu tiek vārsmots par darbu ar, bet ja nu vienīgi tēva firmā, un amata aprakstam obligāti jāsatur vārdu –director. (es pie tēva nestrādātu pat ja viņš man maksātu divreiz vairāk nekā tagad un vēl pilnīgi jaunu darba automašīnu piesolītu).

Nu un šitādi švītiņi manā rajonā Jūrmalā ir cik tik uziet. Mani viņi ienīst un sauc par lohu, es pārāk nebēdāju, jo iepeldot vietējā lokālā neko vairāk kā glūnēt ar baltu aci un padot ļenganu sveiciena roku šie nevar. Tad nu parasti brandētie puikas tusojās, atbrauc plukatnieki, arī pilnīgi piedzēries satrakots jenots (tb es). Brandētie tusojās, meitenes no galvaspilsētas atveduši, pina koladas tām izmaksājuši un nu tik vārsmo par to ka viņam mājās baseins zinies, jāpagaida tikai līdz vecāki gulēt aizies. Nu un iepeld plukatas, sāk bujanēt, aiziet tekila bumi, līst balzāms un aliņā ieguldz “zemūdene”. Pie brandētajiem puikām piešķūrē piedzēries jenoc, apprasās kā pa dzīvi, to šo, kas jauns, vai senči koniskajam filtram piķi iedeva utt, tad nevilšus izvelk no kabatas saņurcītu divdesmitnieku un cēneru čupiņu, apvaicājas vai puikām nekas netrūkst un piedāvā meičai kādu kokteilīti. Puikas lūr caur pieri, kauties nelīdīs, jo ja uz pilnu klopi kafetērijā skanēs Ramstain Fever Free, sāks lidot ķebļi un aluskausi tad smuki koptais modeļa purniņš var tikt nedaudz samaitāts. Bet es mīlu viņu nevarības sajūtu, izgaršoju, sasmaržoju, izbaudu.

Ja kāds Cibā sajūt līdzību starp sevi un manis aprakstīto “bumbēro”, tad piesakies. Taviem vecākiem jāpelna vismaz 3000LVL mēnesī, jābūt divām mājām un jāsubsidē visi tavi “skaistās dzīves projektiņi”, tad tiešām piesakies, morāli IZVAROŠU!

Saprat, arī tu pokemon, arī tu, jo Tev naudiņu vecāki dod...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kaitnieks
2004-03-01 17:53 (saite)
Eh, kaut nu es taam prasiibaam atbilstu :( Blje, ja man buutu taa bijis, ka es vareetu vienmeer nopirkt visu, ko gribu, tad es ar lielaako prieku ljautu Tev sevi moraali izvarot.

(Atbildēt uz šo)


[info]basilia
2004-03-01 17:59 (saite)
Es arii...:-((

(Atbildēt uz šo)


[info]mazheks
2004-03-01 18:50 (saite)
vecaaki naudu dod, bet nu pie taas kategorijas neesmu pieskaitaams. dod tik, cik var iztikt. bet nu straadaaju ar pats (pagaidaam nekas iipash, jo ko nu estos uz pagaidu laiku samekleesi). pats izkulshos, blje. bet par advaisu paldies, jenot. zinasim kad un kaa tevi aicinaat.

(Atbildēt uz šo)


[info]piccolo
2004-03-01 19:37 (saite)
esmu tuseejis ar cilveekiem, kuru vecaaki sanjem vairaakas nulliites klaat tevis nosauktajam ciparam, bet ir normaali. gjeerbjaas vienkaarshi un piipee LM. :)

Taa brandu buushana.. tas pat nav snobisms.. vienkaarshi debiilisms. brauc ar kupejaam, bet braukt jau nemaak.. vienreiz pie skolas izlaidumaa viirinsh gribeeja izraadiities un strauji pieparkoties.. noskjiila saanu.

es pienjemu, ka debiili cilveeki ir atrodami visos sabiedriibas slaanjos, bet dazhos to ir proporcionaali vairaak :)

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2004-03-01 20:02 (saite)
aleluja. luudzu, uzgriezhu tev pakalju.
vieniigaa nelaime, ka brutto 3 k nehuja nesanaak, 2 maaju nav. tb ir 2 dziivesvietas, itin decent, tikai liidz jeedzienam "maajas" nepavelk.
ar naudu arii ir taa kaa ir. straadaaju teeta uznjeemumaa, tikai vot alga sanaak krietni mazaaka nekaa speetu atsveert sabendeetos nervus. maksaa neregulaari. atkariibaa no taa cik sen ir iegadiijies peedeejo reizi pretii ierunaaties.
citu darbu mekleet slinkums. da huj vinju zin arii ko vareetu atrast. neko taadu, kas ietu pie manas izlepushaas sirds, katraa zinjaa. njemot veeraa manu "akadeemisko pagaatni". ja skaita to vienu univ. kuraa nemaz neiestaajos - ir akuraat 3 iesaakti un nepabeigti studiju piegaajieni. un galu galaa, neviens normaals darba deveejs neciestu periodiskas histeerijas leekmes un antidepresantu terapiju nesubsideetu. kaa arii rehabilitaaciju siltajaas zemees, kad kaads preceets kraans, ar kura paliidziibu es esmu cereejusi nodroshinaat savu gaisho naakotni ir atkal pieshnjaacis ir izdraazis un pametis.
ar teeta pirkto auto gan braukaaju bez sirdsapzinjas paarmetumiem, un ar naidu luuru paari sava pubertaates vecuma japaanja panelim uz citaam blondaam maukaam, kas nevis teetuka azotee savus sapnjus izsapnjo, bet pie ljubimaja figurka - ushki, kosheljok i zhivotjik miiljaakaa kraana turoties. un skauzh man. jo shubu man teetis nepirks. labi, ja uz taizemi aizsuutiis. cerot, ka sars vai putnu gripa nonjems slogu no vinja pleciem....

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]red
2004-03-02 15:05 (saite)
te tu atbilsti racoon tematikai jaa.
nearly perfect
protams, ka tev ir tiesiibas uz citu viedokli

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

;)
[info]jan09
2004-03-01 20:22 (saite)
piesakos kopaa ar paaris maziem miiljiem nodzertiem purniem (~190cm,~100kg) pie izvaroshanas ;))

(Atbildēt uz šo)


[info]teeja
2004-03-01 23:18 (saite)
lūk tipisks piemērs kā kungi mēras krāniņiem: jums krāniņu vecāki iedeva bet es pats uzaudzēju

jeb mīļāk sakot: tāds pamuļķīgāks jenotiņ tu mums padevies

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnupr
2004-03-02 00:41 (saite)
:))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]racoon
2004-03-02 09:28 (saite)
nekad neesmu apstrīdējis apgalvojumu, ka ar galvu man ir visai pagrūti. Patiesībā labi ka tā, savādāk visi apkārt tik gudri, izglītoti, kulturāli un noteikti ciestu garīgas mokas, ja nebūtu neviena, kuru varētu uzskatīt par kaut kādā mērā mazizglītotu vai pamuļķi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]teeja
2004-03-02 09:32 (saite)
tu tā nemaz nedomā, tikai saki

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]scibologs
2004-03-02 10:20 (saite)
viņam labāk patīk ja viņu tā maskulīni pasūta :))
ej dirst, racoon! atradies te mums pēdējais pasaules glābējs, bļe.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]racoon
2004-03-02 10:23 (saite)
sūkā pimpi, cibas pētnieks, bļe. kaķim jāsmejas
(es Tevi mīlu)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]scibologs
2004-03-02 10:46 (saite)
zinu, mudak. tavs portrets ir manā heitlistā :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]racoon
2004-03-02 11:00 (saite)
uz 172.16.1.103 tiek izsūtīta ballistiskā raķete zeme-gaiss. Vot pabeigšu vienu darba e-pastiņu, tad ar pilnu krūti nodošos "klukuča jautājumam".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?