Kāds rakstīja,
aleluja. luudzu, uzgriezhu tev pakalju.
vieniigaa nelaime, ka brutto 3 k nehuja nesanaak, 2 maaju nav. tb ir 2 dziivesvietas, itin decent, tikai liidz jeedzienam "maajas" nepavelk.
ar naudu arii ir taa kaa ir. straadaaju teeta uznjeemumaa, tikai vot alga sanaak krietni mazaaka nekaa speetu atsveert sabendeetos nervus. maksaa neregulaari. atkariibaa no taa cik sen ir iegadiijies peedeejo reizi pretii ierunaaties.
citu darbu mekleet slinkums. da huj vinju zin arii ko vareetu atrast. neko taadu, kas ietu pie manas izlepushaas sirds, katraa zinjaa. njemot veeraa manu "akadeemisko pagaatni". ja skaita to vienu univ. kuraa nemaz neiestaajos - ir akuraat 3 iesaakti un nepabeigti studiju piegaajieni. un galu galaa, neviens normaals darba deveejs neciestu periodiskas histeerijas leekmes un antidepresantu terapiju nesubsideetu. kaa arii rehabilitaaciju siltajaas zemees, kad kaads preceets kraans, ar kura paliidziibu es esmu cereejusi nodroshinaat savu gaisho naakotni ir atkal pieshnjaacis ir izdraazis un pametis.
ar teeta pirkto auto gan braukaaju bez sirdsapzinjas paarmetumiem, un ar naidu luuru paari sava pubertaates vecuma japaanja panelim uz citaam blondaam maukaam, kas nevis teetuka azotee savus sapnjus izsapnjo, bet pie ljubimaja figurka - ushki, kosheljok i zhivotjik miiljaakaa kraana turoties. un skauzh man. jo shubu man teetis nepirks. labi, ja uz taizemi aizsuutiis. cerot, ka sars vai putnu gripa nonjems slogu no vinja pleciem....


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?