ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2014-06-30 11:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par represīvas valsts jaunumiem
Labklājības ministrijas paspārnē tika izlolots dižens projekts jauniēšu nodarbinātībai, kur izpildot kaudzi ar kritērijiem un papīrīšiem uzņēmējs var tikt pie nepilnas slodzes gūsteknīša kas viņam izmaksā 160 EUR mēnesī, aizpildot ne mazāku papīru daudzumu jaunietis var tikt vasaras darba ar algu 320 EUR, kur 1/2 sedz darba devējs, otrus 160 - Labklājības ministrija.

Nav jau tā, ka visiem tos mazos slaistus ar trauslajām rociņām dikti vajadzētu, bet NVA meitenēm ir uzdevums aizpildīt "plānu", nu tad tās tos mazos spaisa pīpētājus burtiski ar varu, kas mijās ar lūgšanos sabāž vietējos uzņēmumos. Kam bruģakmeni stiept, kam ogas svērt, kam kafejnīcā grīdu mazgāt. Neviens par to īsti laimīgs nav, ja nu vienīgi spaisa pīpētājs, kas iemanījies pus dienu nogulēt padsobkā.

Nu lūk, visi viens otru ir izpisušu, papīrīti izdrāzuši, bet jauniešu nodarbinātības plāns izpildīts. Valsts aplaimota, rādītāji zaškaļivaet. Un ko domājies, tagad Valsts Darba Inspekcija liek sastādīt sarakstus ar skolēnu nodarbinātājiem, lai veiktu negaidītās pārbaudes! Vot tas ir pizģic, tos bērnus paņem svētā miera labad, labuma no viņiem nekāda, papīru jūra un vēl VDI kaklā. Gud job!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]black_data
2014-06-30 11:23 (saite)
Šai akcijai ir kāds mērķis? Panākt, lai jauniešiem būtu kāda kapeika pie dūšas, vai to, lai mums būtu labākie bruģa nesēji un grīdu mazgātāji?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2014-06-30 11:29 (saite)
Oficiālais mērķis ir - pārbaudīt, vai jaunā paaudze tiek nodarbināta saskaņā ar LIKUMU. Nerakstītais - ja jau ķēpājās ar šitādiem, tad jau laikam shēmotāji un gan jau vēl kaut ko atradīsim. Katram var atrast, vajag tik zināt kur meklēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]racoon
2014-06-30 11:30 (saite)
Ā, akcijas mērķis? Nuss, cik saprotu, lai jauniešiem kapeika pie dūšas, lai neblandās apkārt utt. Kaut ko par "atvieglojumu uzņēmējiem" ar tur bija iepinuši

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dzeina
2014-06-30 11:34 (saite)
EK nauda jauniešu bezdarba novēršanai, lielā programma "Jauniešu garantija"

http://www.lm.gov.lv/text/2607

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]black_data
2014-06-30 11:40 (saite)
Es ceru, ka viņi tad vismaz iemācās to bruģi likt, ne tikai stiept. Skudras izbakstīt no zemes ar kociņu māk arī šimpanze.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2014-06-30 11:42 (saite)
šo naudu labāk vajadzētu iegrūst work ethics propagandā
tipa, ka strādāt par metinātāju nav zapadlo, un mobiļņika pārdevēja karjera nav aukstākais punkts dzīvē )

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

vidējais latviešu ierēdnis spēj sapist pat relativitātes teoriju
[info]indulgence
2014-07-01 06:04 (saite)
Ko tādu paredzot, mana kantora bosi ir izsludinājuši nevienam neapgrūtināt vinus ar nepilngadīgā darbaspēka piedāvājumiem - lai pīpē savu spaisu, lai rauj vakaros tantiņām no rokām somiņas, bet lai netraucē strādāt. Kreņķi, papīru un laika tērēšana šajā gadījumā ir krietni lielāka, nekā iespējamais labums.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?