ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2014-04-11 12:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par krogu konceptiem
Biju pēc bulkām aizbraucis un gaidot krustojumā uz zaļās gaismas iedegšanos pārlaidu acis noplukušam, uz blakus esošās mājas fasādes, vēl šķiet pagājušajā gadsimtā izvietotam reklāmas stendiņam. Datoru un televizoru remonts, Logi, durvis un žalūzijas, Datorspēles. Datorspēles! Tu spēj iedomāties - D-A-T-O-R-S-P-Ē-L-E-S! Pie dzeltenā signāla biju nonācis līdz tam, ka ja es arī gribētu uzspēlēt datorspēles, tad diezvai man tas būtu tagad iespējams, jo tās internetkafejnīcas taču beidzot ir nomirušas. Ir taču beigtas? Nu jā, ir spēļu zāles, bet tās visas tādas mirguļojošas, bez stila un koncepta. Lai gan ko par spēļu zāļu stiliem un konceptiem gan es varētu zināt, ja tajās neesmu bijis? Labi, paliksim pie pieņēmuma, ka tās ir mirguļojošas un bezgaumīgas un man tur netiktos iet. Savukārt, kur es ietu, ja tomēr gribētos?

Un tā dzima kroga "Dzer un Brauc!" koncepts. Krogs protams ir parastais, pat ne krogs - šeņķis. Smagiem galdiem un krēsliem, primitīvu divu ēdienu ēdienkarti no kuriem viens ir burgers, otrs - fiš un čips, bet toties daudz dažādas lētas un dārgas šmigas. Un rallija spēles iekārta. Nu ir tāda uzparikte ar visu beņķi, stūri un tā. Trīs tādas. Un tad tie, kuriem ribās 0,5 brjūnā un 2 ali tiek pielaisti pie "Šeņķa kausa" sacensībām. Nu un lai trako. Un protams tas viss atrodas Kauguros un ir nolemts finansiālai neveiksmei. Kas attiecas uz neveiksmi, tur es visu ar esmu izdomājis. Nosaukums "Dzer un Brauc!" liks sabiedrībai un medijiem manu dzertuvi apkarot visiem spēkiem. Sūtīt bez tabu, tēvēnetu un izteikt fuj. Finālā sanāks tā pat kā visiem frīku konceptiem kur ir sado mazo tematika, kaķi vai obligāts nosacījums apēst visu porciju - saskries tā, ka nevarēs atkauties. Galvenais ir nosaukums, koncepts un lai Tevi apkaro. Tad bizīts aizies.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]up
2014-04-11 12:41 (saite)
burvīga ideja, es atbalstu!

(Atbildēt uz šo)


[info]unpy
2014-04-11 12:55 (saite)
Ļoti labs koncepts, nudien!

(Atbildēt uz šo)


[info]black_data
2014-04-11 13:31 (saite)
Tik ralli vajag tādu, kur tev vismaz skaidrā nav jāpavadā 200 braukšanas stundas, iekams tu esi iemācījies pagriezienu izņemt bez zāliena un līmēšanās pa sienām. Citādi zūd fiška - ne tu skaidrā jēdz braukt, ne pālī.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2014-04-11 13:37 (saite)
bija tāds carmageddon vai kā viņu tur...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]black_data
2014-04-11 13:41 (saite)
Tas jau vintidžs. Šitā tu vēl hipsterus norausies savā krogā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]racoon
2014-04-11 13:57 (saite)
Nā, var jau virs letes uzlikt kādu vegānus aizskarošu lozungu, ķipo "Barmen is always right!" un viņi nelīdīs. Viņiem nepatīk kad apceļ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zirka
2014-04-11 14:49 (saite)
lieliska doma

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?