ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2013-10-11 12:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par to, ka uz zemes nav taisnības
Drūmas pohas un pārdomas šorīt. Paskatījos savus vakardienas varoņdarbus šeiten un nedaudz pat kauns sametās. Nu par tām nierēm savā dzērājiņa varonībā protams pārspīlēju, lai gan dažreiz tiešām sisti gribās. To dizaineri kostruktoru protams vajag un īpaši sāpīgi es to sajūtu šobrīd. Aiznākamnedēļ brauc auslanderu delegācija, la sertifikātu izrakstītu. Izrakstīs, ja vien protams viss būs kārtībā. No sava šahtas stūra lūru uz tām divām mēnessērdzīgajām kuras klibina brusīti savienojumā ar skrūvīti.

Zvans no detaļiņu piegādātāja: eu, tajai steidzīgajai detaļai XZV ko Jūs pasūtījāt, rasējumā neesat norādījuši no cik bieza metāla to izgatavot... brauc sertifikācija, mani moka pohas un neliels nelabums...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]black_data
2013-10-11 14:50 (saite)
Es teiktu, ja pārcērt apburto loku, var būt arī varianti. Varbūt utopiski spriežu.

Šobrīd kvalificētu darbinieku pat par naudu bieži vien nenopirksi, tāpēc nākas ņemt zaļus gurķus, un pašiem audzināt, kuri beigās tā pat pamet dzimto ligzdu, un tad sāc visu no sākuma.

Bet, ja būtu kur mācīties, būtu skaidrs ko mācīties, un arī skaidrs, ka pēc tam tu vienkārši ej un strādā, nevis pāris gadus par mazām naudiņām tevi vērtēs, pētīs audzinās, gan jau būs motivācija mācīties, ieguldīt, nevis skatīties uz mācību procesu - jaunība, meitenes, dzeršana kojās, zole lekcijās. Te gan ir risks, ka cilvēks ar nojēgu, bet bez naudas, nekur diži izsisties nevar. Un kas vēl traģiskāk, nav jau skaidrs, kurā punktā to rimbuli cirst. Ne jau nu pēkšņi ar parītdienu mums no skolām nāks speciālisti, un ne jau nu ar rītdienu visi būs gatavi maksāt adekvātas algas. Tas vairāk izklausītos pēc Dombrovska vienošanās ar uzņēmējiem necelt algas vai cenas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?