ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2013-10-11 12:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par to, ka uz zemes nav taisnības
Drūmas pohas un pārdomas šorīt. Paskatījos savus vakardienas varoņdarbus šeiten un nedaudz pat kauns sametās. Nu par tām nierēm savā dzērājiņa varonībā protams pārspīlēju, lai gan dažreiz tiešām sisti gribās. To dizaineri kostruktoru protams vajag un īpaši sāpīgi es to sajūtu šobrīd. Aiznākamnedēļ brauc auslanderu delegācija, la sertifikātu izrakstītu. Izrakstīs, ja vien protams viss būs kārtībā. No sava šahtas stūra lūru uz tām divām mēnessērdzīgajām kuras klibina brusīti savienojumā ar skrūvīti.

Zvans no detaļiņu piegādātāja: eu, tajai steidzīgajai detaļai XZV ko Jūs pasūtījāt, rasējumā neesat norādījuši no cik bieza metāla to izgatavot... brauc sertifikācija, mani moka pohas un neliels nelabums...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]biezpientaure
2013-10-11 13:37 (saite)
rīkot tematiskos konkursus jaunajiem talantiem, kas atbilst kantora projektu tēmai :)

a čo, fotogrāfijā jau sen tā notiek, pienācēji grib apliecināties, gatavi strādāt par pliku paldies un minton paciņu. ja nu vienīgi šiten to gribētāju nav tik daudz, un arī nonākšana līdz krēslam nav tik šķietami vienkārša.

vai arī uzreiz paņemt vergu no mazturīgākas valsts, kas ir tikpat vai spējīgāks kā vietējie, bet ir gatavs dot rezultātu par 400 vai pat par mazāk naudām.

ko tad citu šajā gadījumā var ieteikt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]black_data
2013-10-11 15:08 (saite)
Vo, un tam mazturīgajam vajag uzvilkt arī klapītes, un turēt rezervātā, lai nedod dies, nesāk komunicēt ar aroda brāļiem. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?