ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2012-02-22 15:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par dažāda ranga biznesmenīšiem
Šodien esmu vinotaļ labticīgs. Pat draugos iegāju, vēl mobilajā spēlīti uzspēlēju ( paldies [info]mazheks par 20 džemiem ) un visā visumā viss bija labi. Tajos drauģeļos ir sadaļa "Biznesa Kontakti" , kur novācās totāls SCAM, kuriem šķiet galvās ir pilnīgs caurums. Sūds par mājas amatniecības izstrādājumu tirgotājiem, tie tādas dieva radībiņas ko aiztikt nav nepieciešamības, bet piramīdnieki un avon/fitlainisti gan ir jāmočī atejā. Es pat nezinu, kādām mutācijām jānotiek galvā, lai liktu šitādus sludinājumus :

Darbojos pakalpojumu sfērā. Ir saits, ir klienti, ir atsauksmes.
Lai palielinātu apgrozāmos līdzekļus, pieņemu savā pārvaldījumā investīcijas ar garantēto pelņu 4 - 12 % mēnesī.
Max. summa 4000 $. Min. termiņš 7 dienas, max - 90 dienas, ja noguldat USD.
Ja investējot latos, slēdzam līgumu uz 6 mēnešiem. Latos pieņemu līdz 5000 Ls.
Manam biznesam konkurentu Latvijā nav, starptautiskā tirgū spēju konkurēt ar citiem. Risks niecīgs.
Un nav svarīgi kādā valstī jūs dzīvojat.
Rakstiet privāti :)

Uzrakstīju ar:

Labdien,

Atsaucoties uz Jūsu sludinājumu vēlētos piedāvāt savu sadarbību. Esat minējis, ka meklējat nopietnus partnerus, tamdēļ, lai apliecinātu savu nolūku nopietnību, piedāvāju investēt nevis 5 000LVL bet gan 100 000LVL.

Kā arī, Jūs piedāvājat peļņu līdz 12% mēnesī, apzinoties, ka Jums kā investīciju pārvaldniekam jāpelna, savu naudu esmu gatavs noguldīt ar 9% likmi mēnesī uz 6 mēnešu periodu, tādā veidā atpakaļ saņemot 167 710 LVL. Noguldāmos līdzekļus esmu paredzējis izsniegt Jums skaidrā naudā, noguldīto un augļus saņemt arī skaidrā naudā.

Darījuma nodrošinājumam un veiksmīgai norisei visu sešu mēnešu periodā, 24 stundas diennaktī Jums asistēs mans palīgs Vitālijs Obžorņikovs, kurš sniegs konsultācijas lietvedības un psiholoģijas jautājumos, kā arī nodrošinās fizisko apsardzi. Konkrētās personas izmaksas es segšu no saviem līdzekļiem, savukārt Jums būs jānodrošina naktsmītne vismaz 10 m attālumā no sevis, lai kur Jūs arī atrastos.

Naudu es Jums varu nodot Pļavnieku Statoilā, Lubānas ielā 119a, kā arī pēc sešiem mēnešiem skaitot no naudas nodošanas brīža šajā pašā vietā vēlētos saņemt noguldījuma summu un uzkrāto procentu summu. Attiecīgi, ja Jūs pārkāpsiet šo vienošanos kas ir Jūsu paša piedāvājuma pamatā, mans kolēģis attiecīgi rīkosies izmantojot alternatīvās tiesu prakses naudas piedziņai.

Ar cieņu,
Mārtiņš


UPDATE. Jevgēņijs bija ļoti lakonisks. "Labdien. Man tik daudz naudas nevajag. ;) ". Tagad tiec nu gudrs, vai viņš uztvēra joku, vai nē...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vikings
2012-02-22 16:05 (saite)
Un varu tēlot Vitāliju Abžorņikovu.
Makroflekss ko čalim iespiest ausī man atradīsies. :) Jo viņš taču jau ir parādā 60+kilo! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?