ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2010-07-11 17:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par nestandarta risinājumiem
Savā laikā amīšos strādāju visādus dārza darbus, pārsvarā krāsoju mājas un pļāvu zāli. Bija arī citādāki gadījumi - vienā vārdā labiekārtošana. Vienureiz strādāju pie viena vīriņa, kurš bija nāvīgi nopriecājies par to, ka kaut kur bija izracis trīs vecus dzelzsceļa gulšņus. Tas tāds jiftīgi piesūcināts koks. Ak tavu prieku un laimi, tāda manta un sazin kas tik vēl ne. Es uz to brūno baļķi skatījos ar zināmu skepsi, jo man to sūdu dēļ bija jānorok pus uzkalniņš un šie gulšņi jāsaliek kā dekoratīvs stiprinājums atlikušajam kalniņam.

Par tiem gulšņiem, ko ar tiem var iesākt , izņemot protams taisīt dekoratīvos kalniņu stiprinājumus? Un vispār, cik tāda hrenaķeņ maksā?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]paliec
2010-07-12 09:38 (saite)
nu es personīgi negribētu šos veidojumus jebkādā saskarē ar iekštelpām... kaut kādas āra kāpnes un dekoratīvas figņas mājai piebūvēt no tiem klāt - ok, bet elpot ikdienā tos izgarojumus, kas paredzēti, lai nomušītu visas iespējamās sēnes, baktērijas un kukaiņus... lai arī cilvēks nav koksngrauzis, bet tomēr dzīva būtne un nekaitīgām indēm es neticu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]eermaniitis
2010-07-12 10:11 (saite)
pensionētiem dzelzceļniekiem varētu būt sentimentālas jūtas ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]paliec
2010-07-12 10:46 (saite)
nu pensionētam arī vairs laikam nav atlicis tik daudz ko dzīvot, lai uztrauktos par veselību...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?