ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2008-10-06 15:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par sievišķiem
Vakar vakarā kā jau minēju sēdēju mājās un grauzu nagus. Un domāju sviestu visādu. Naudas problēmu laimīgi esmu jau atrisinājis, nedaudz prāta, veiksmes un pavei, džinkst truba un ziņo ka ir noticies šis tas labs. (Ja man kāds iepriekš būtu stāstījis, ka es paralēli visam mēģināšu organizēt gaļas, GAĻAS bļe, pārstrādes uzņēmumu kundes un pārdošanu, mirdams neticētu)
Nu lūk, bet par naudu manā dzīvē vēl svarīgāku vietu ieņem sievietes. Lielas, mazas, šatenes, brunetes, direktores, studentes, modeles un peles. Un visas ir tik foršas, foršiņas un viss ir tik nereāli kruta, ka finālā nav, populāri izsakoties, ņehuja. Nav ne sūda uz kociņa, tikvien kā isziņas šurp un turp, traļi vaļi koški sraļi, jo lai cik jaukas nebūtu dāmas, ir tā, ka nevienu no viņām es nevaru uzlūkot par potenciālu cilvēku kaut kam vairāk par nākamo rīta kafiju un nenoturējušu gravitāciju šovakar.

Bēdīgi, jo nav mērķa dzīvē. Nav tāda mērķa uz ko gribētos sniegties, tiekties. Pat nauda ir nevis mērķis, bet labākajā gadījumā līdzeklis. Un ja ir tā kāda sieviete kuru gribētos sev blakus, tad ironiskā kārtā viņa nevēlas Tevi. Karoče sūdīgi.

Tagad visi klausās "04-(Nautilus Pompilius)-YA hochu byt' s toboj", ielej tējā balzāmu un nesteidzīgi aizslīd uz drauģeļu iepazīšanās sludinājumiem :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lee
2008-10-06 13:35 (saite)
Es reiz jau esmu šito teikusi kādam vīrišķim. Viss pionts jau ir Tevī iekšā. Savu mūžu, skriedams pa iepazīšanās saitiem, neko neatradīsi, jo tur būs tieši tādi paši cilvēki Tev pretim. Tak iedomājies tikai - izmisis Rakūnčegs un tik pat izmisis skuķēns pretim.. nu kas tur var sanākt, ko?
Lai vai kā - konkrētais gadījums, šķiet, ir pārtraucis meklēties, un kādi brīnumi - pavisam nemeklējoties atradis jauku meitieti. Miers tas ir, nu tas, kas ir iekšā - miers piesaista, jo tas liek atgriezties.
Neviens cits šo mieru un šo sajūtu nespēj radīt kā vienīgi Tu pats. Kamēr sev nenoticēsi - būs bēdīgi.

Karoče - tak pasūti tās sievietes dēt un vienreiz pa visām reizēm izdari kaut ko tikai sev. Tik ļoti sev, ka pa ausīm spiežas ārā laime no padarītā, jo tici man - laimīgi cilvēki ir kā medus - tiem pielīp, un nemaz nav skaļi jāsaka, cik ļoti salds & lipīgs ir šis medus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]goo
2008-10-06 13:38 (saite)
+1

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]stepes_vilks
2008-10-06 13:50 (saite)
tik precīzi pateici, ka sūdīgi palika

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lee
2008-10-06 13:54 (saite)
No šitā reizēm mēdz palikt vēl sūdīgāk: http://www.youtube.com/watch?v=vyJD1ZZmjxA

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dzeina
2008-10-06 14:12 (saite)
šis ir precīzi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]king
2008-10-06 15:05 (saite)
taisnība

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]baltie_zushi
2008-10-06 19:28 (saite)
nezinu, vai dzīvojam kādās paralēlās dimensijās, bet šķiet ka tiek jaukta reālā pasaule ar kino un literatūru, spriežu pēc saviem draugiem un paziņām, kas galīgi nav kreisi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?