ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-06-04 09:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par hard talk
Tad kad man nebija tiesību , es nedrīkstēju braukt
Tagad, kad man ir tiesības es nevaru!
Tas tā, nedaudz pārfrāzējot Lenenbergas Emīlu un viņa augļūdeņa plostošanu. Nu ja, agrāk saistībā ar motobrauksānu man sanāca Hard Talk ar ceļu policijas pārstāvjiem, tagad izmetu pūku ar vienu krānu no MB kupejas. Kā jau teicu, tāda aktīva braukšana man apstājās pirms gadiem diviem, lai šovasar atsāktos. Meistarību nodzert nevar, gadījumā ja tāda ir, protams. Nu lūk, manu pārvietošanos pa joslām un Vanšu tilta forsēšanu vienlaicīgi ar ierindas auto par meistarīgu nosaukt nevar, tāpēc tagad katru rītu jo cītīgāk un jo ātrāk cenšos izlavierēt starp joslām. Man pat sāk izdoties.
Un ko domājies, draudi neuzglūn vis uz joslām, bet gan piemājas krustojumā, pirms buļļu apļa. Klasiskais variants. Divas joslas vienā virzienā, pāris mašīnītes gaida savu kārtu iebraukšanai krustojumā, nu un es tur ar pa vidu iemuķījos. Atsāku braukt un viens krāns ar MB kupeju ielec manā joslā un nogriež man ceļu tā, ka ja nebūtu sagriezies būtu iepirdis šamam taisni sānā. Tas ar tā iešķībi joslā palikās tieši man blakus un caur savu logu lūrēdams dirš kaut ko. Parasti, lai nedabūtu pa rīkli nekādus varoņdarbus neizvērtējot potenciālo pretinieku neveicu. Šoreiz gan asinis saskrēja galvā un visai sirdīgi iespēru viņam pa riteņa arku. Iztrausās kroplis no sava braucamā un es atviegloti konstatēju ka viņš man ir līdz plecam. Šī atziņa iepriecināja mani, ne viņu, jo izlīdis tieši man blakus mazais krievelēns pusceļā aprāvās, kaut ko nomurkšķēja un ielīda atpakaļ. Es vēlreiz iespēru, nu jau pa durvīm un ar labi padarīta darba apziņu aizbraucu tālāk.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2007-06-04 10:34 (saite)
Mans Dārgais, savukārt, izvicināja dūrītes vienas vecenes atpakaļskata spogulī, kad šī viņam aizmočīja priekšā un nolika pa nažiem.
Pašai nekādi ekscesi vēl nav gadījušies, tikai apstājoties krustojumā blakus esošajās mašīnās sēdošie veči lūr neatņemdamies.

(Atbildēt uz šo)


[info]sjuuzzz
2007-06-04 11:53 (saite)
Ir gadījies uz Barona ielas pilnā balsī nosaukt vienu trulu pubertaates vecuma puisheli par Pidaru..un veel daudzos krieviski ljoti populaaros vardos..!Vinjsh kluseeja..jo manas acis bija liesmaas un duumi pa degunu naaca..

(Atbildēt uz šo)


[info]nfoworm
2007-06-04 12:02 (saite)
+1 - Taa tiem krievu pidariem vajag!

(Atbildēt uz šo)


[info]kruts
2007-06-04 12:09 (saite)
khe, šitā dažreiz vajag. pašam ir gadījies (valstī, kurā es braukājos ir ļoti izteikts rasisms satiksmē)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?