ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2006-12-27 14:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par zelta atslēdziņu
Par ziemassvētkiem liecina tik vien kā apsvilusī egle un muļķīga Xmasu filma tālrādī. Tātad? Tātad lielais events ir pagājis tā arī īsti nepamanīts un varam atgriezties ikdienas ritmā.
Lai izvairītos no iespējas kādam aizpildīt savu brīvo laiku (sk. [info]buks) , jo laiski malkojot brjūno iedziļināties dokumentālā grāmatiņā par kaut kāda krievu miljardiera "sūro" ceļu uz bagātību man neviens tā pat neļaus, izlēmu nodarboties ar home improvementu.
Precizējoša atkāpe. Svaigi remontētos , lepnos penthaužos ar improvementu ir jānodarbojas tiem, kuri ir bijuši gana skopi un piedevām dumji, lai kādu nebūt sastāvdaļu pirktu lēti un pie tam vēl sūdīgā botē. Jā, tas ir par mani.
Šorīt ar troksni no sienas atdalījās dvieļu pakaramais. Jau stellējot viņu virsū manī iemājoja pārliecība, ka šitais sūds var izturēt labi ja vienu trauku dvieli nevis trīs lielos frotē. Izbrīnīja, ka noturējās tik ilgi, līdz šorīt plaukš un nost gan. Tātad, dvieļu žāvētājs kaput, un vannasistabas durvju slēdzene kaput jau vairāk kā mēnesi.
Veiakls Depo, "slēdzenes epizode", dublis 7. Scenārijs līdz riebumam pazīstams - neviena nemotivētā rūķa tuvumā nav, slēdzenes nav un debilā tauta pārgrieztām acīm lādē savos Hynday Getzos laminātu un ķīniešu lampiņas.
Tad notika klikšķis. Es pat nesāku ārdīties, vienaldzīgi pagrūžot malā ģimenīti kura stīvējās ap māla rūķu stendu, izgaju ārā, saplēstās slēdzenes paraugu ieslidināju atkritumu urnā un sazvanīju galdnieku:"Vajag pārtaisīt manas vannasistabas durvis, ielikt jaunu slēdzeni. Kādu? Man pofig kādu, aizbrauc kaut uz Reatonu un nopērc, vēlams šveiciešu. Kā es varu zināt kādā summā, pohuj, nopērc, atbrauc un pārkal to sasodīto durvju caurumu un ieliec kārtīgu slēdzeni!"


Ir stulbi nodzīvot līdz 27 gadiem, lai saprastu:
#1 pirkt lētu chineese sūdu var atļauties tikai mūsu tautieši kuriem GE moņī līzings ir brāļa vietā
#2 apgalvojums DIY ir totāls stulbums. Padomju laikā ar DIY metodi varēja žiguli labot, tagad man ir lētāk darīt to ko es daru un brīvajā laikā pūtinot nervus lasīt burlesku vai svilināt krogus, nevis kopā ar visu pamuļķo tautu rakņāties Depo atkritumos un pēc tam pārgrieztām acīm mēģinot kaut ko ieurbt sienā.

Tagad kundze dosies tālēs zilajās aiz sevis atstājot tikai sliedi padebešos, a es, a es ieliešu glāzīti brūnā, laiski iegāzīšos dīvānā un uzšķiršu 164 lpp, to, pie kuras paliku šorīt sēžot uz poda.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mako
2006-12-26 15:05 (saite)
Un tas galdnieks nopirks sūdu par divi lati divdesmit, tev pateiks ka mega krutā šveices figņa par trīsdesmit latiem - un būs viņam šņabis Jaunamgadam.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2006-12-26 15:11 (saite)
jaa - paprasi cheku :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2006-12-26 15:18 (saite)
Noteikti. Tagad vēl domāju ko iesākt ar dīvānu, jo neskatoties uz to ka tas ir poļu, to vajadzēja pirkt tikai aiz ideālās krāsu saderības ar telpu.(doooh) Un tagad domāju - tas tā normāli, ka roku balsts sāk ļurkāties tiklīdz tam uzsēžas? Padziļināti pētījumi liecināja -jā, it īpaši ja skrūve izlido no vietas paraujot līdzi daļu konstrukcijas finiera. Pimpji. Ienīstu poļus, ķīniešus un citus salašņas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2006-12-26 15:44 (saite)
:DDD kas leeti peerk, tas daargi maksaa.
es, piemeeram, neplaanoju pirkt savai haatai natuzzi diivaaninjus par n-kilolatiem, tachu centiishos obstavitj visu taa, lai tuvaakos 5-7-10 gadus remonts nav jaataisa un meebeles jaamaina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sirdna
2006-12-27 11:14 (saite)
Redzi, mēbeles projektē normāli cilvēki, kuriem prātā neienāk, ka var sēdēt uz roku balstiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]red
2007-01-08 18:04 (saite)
tatad tie nav normali cilveki. tie ir intelektualji kaut kadi bljin. skaidrs, ka jasez uz roku balstiem. tas ir erti. un man vajag mebeles kuras man ir erti, nevis kuras jasez kaut ka pareizi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]buks
2006-12-26 16:10 (saite)
Man gan santehniķis smīkņājot teica, ka pilnīgi pofig, vai tev ķīnīzeru ūdens maisītājs par 20 Ls, vai itāļu par 200 Ls - pēc 2 gadiem būs vienalga jāmaina.

(Atbildēt uz šo)


[info]biezpientaure
2006-12-27 10:12 (saite)
Koļēgas sieva strādā kādā mēbeļu veikalā un reizēm tiek atstāstīti gadījumi no industrijas dzīves. ASV ražotie dīvāni (kas jau pats par sevi ir smieklīgi - ASV ražo dīvānus, hehehe) atvedot uz mājām, atklāj kartona dzimšanas apliecību uz dibena - made in chaina. Satraukts klients zvana - kā tad tā, kāpēc chaina ja uz cenu lapas - ASV ? Nomierinies, draudziņ - ražots ASV bet importēts caur Ķīnu, vai tā lapiņa lai būtu lētāk. Cilvēkiem patīk sarežģītas shēmas un tas viss nostrādā.
Bet kas ir satraucoši - pērkot [vietējo amatnieku ražotu] gultu par ls500, nav nekādas garantijas ka viss būs ideāli. Ir labi, ir ļoti labi, bet viena hrenova detaļa ir 2mm garāk nekā 2 citas un rezultātā gultas gals ir mazliet izliekts. Nē, to neredz, ienākot istabā, bet par 500 lašiem (kas priekš gultas bez matrača tomēr nav maz, ja nerunājam par bling-bling sektoru) gribētos saņemt sajūtu ka ir ideāli - bet nani, kautkāds džeks kurš pirms gada varbūt vēl dzēra krutku lauku miestiņā, bet šodien viņam meistars uzticējis izgatavot vienu detaļu gultai, nav spējīgs uztaisīt kopiju meistara gatavotai detaļai. Bet direktors plivina pa gaisu ISO sertifikātu un smīn - mums visi procesi dokumentēti.

(Atbildēt uz šo)


[info]sirdna
2006-12-27 11:13 (saite)
Liekas, nākamais posts būs - "!@#$, tas galdnieks to slēdzeni no zelta pasūtīja un ar atsevišķu reaktīvo ļoteni no Ugunszemes atveda??!!"

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?