ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2006-10-30 09:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tā, tas ir pizģec! Kaut ko tādu nodomāju uz Vanšu tilta, kad trolejbusā biju atradies teju vai 40 minūtes. Tātad, piecdesmit minūtes turp, piecdesmit atpakaļ. Simts minūtes! 100 . S-i-m-t-s. Maniem klientiem es tieku tirgots par 22LVL/h +PVN. Tas būtu kaut kur 39 LVL par braukšanu trolejbusā! Pilnīgs time vaistings. Pilnīgs! Murgi. Slima suņa murgi.
A ar mašīnu jau būtu tas pats, ceļā 20 minūtes, kamēr atrodi stāvvietu - vēl divdesmit, un desmit kamēr no stāvvietas nokļūsti kantorī. Nu un ar mašīnu sanāk arī dārgāk un tā, bet vismaz nav jāsvīst ar citiem dzīves pabērniem jabannajā trolejbusā. Pabraukšu vēl pāris reizes , un tad skatīšos. Moš iepatīkās, bet patreiz tas ir kašmars! Gribas nodomāt:"Vot tā Mārtiņ, tā ir Tava dzīve, sadirstā un veltā..."

Ā, un jā, es esmu ievācies savā lepnajā, 2stāvīgajā penthausā un vakaros smēķējot, veros logā vērodams, kā nodziest gaismas Grīvas masīvā un kā pie spēļu zāles "amugames" žora dauza koļu.


moči gada!

Koments [info]mako un [info]putnelis. Bļauj vai nebļauj, māja tur būs. Un esmu dzirdējis plānus, ka no Vārnukroga uz V-buļļiem varētu būt pat tilts un V-Buļļos diezgan apdzīvota teritorija. Patreiz tikai esot jāiznīdē tur kaut kāda dabas rezervāta vai kāda tā zona tur ir un uz 2015 gadu būs exclusive guļamrajons. Ko es Jums ieteiktu : rakstot vēstules instancēm, to pašu exemplāru kopijas sūtiet arī attīstītājam. Paindējiet viņu, un pieļauju, ka viņš, lai sadzīvotu ar pigmejiem, varētu Jums piedāvāt kādu nebūt atlaidīti savā objektā. Paķer vienu dzīvoklīti, domāju, ja viņš varētu jums par ciešanām uztaisīt cenu 1000EUR/m2, tad pēc tam kad māja būs gatava nogrūdīsiet savu rezervāciju par 2000 EUR/m2, sanāks i ekskursijai uz Parīzi, i esošās mājas renovācijai , i rūķim kas šāļus sazāģē :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mako
2006-10-30 10:23 (saite)
Ui, tas nozīmē jautru laiku :) Tur ir dabas liegums. Būs interesanti paskatīties, kā to likvidēt mēģinās.
Atceries Daugavgrīvu un naftas termināla būves plānus?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]antuanete
2006-10-30 10:27 (saite)
Jautri ta jautri - patiesībā riebīgi kļūst ap dūšu, skatoties, kā nauda nosaka visu. Redz, kā ostā Krievu salas meldrājus aizber - un ko tu iesāksi pret brutālu spēku? Neko.
Zinu gadījumus, kad Kurzemes jūrmalā, nevarot atrisināt jautājumu par biotopa aizsardzību, zemes īpašnieks to vietu vienkārši uzara. Un iepūt.
Diemžēl tādas lietas notiek, un kur nu vēl Rīgā, kur zeme ir zelta vērtē. Kā teica ZBR Urtāns - jo skaistāka un dabiskāka vieta, jo vairāk kādam liekas, ka viņš ar vienlīdzīgākā tiesībām var tur uzlikt ķepu un uzbūvēt savu māju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]toadbeauty
2006-10-30 10:25 (saite)
Kā eksperts, ko iztirgo par LVL 35 + PVN, es tev teikšu, ka tik vienkārši ar to V- buļļu iznīdēšanu nebūs viss.
Ače, dome ir iedomājusies, ka tas ir kaut kāds vietējs štrunta liegums, tāpēc tādas baumas klīst. Aber, mīļie, tas ir Naturas 2000 pleķis. Eiropa mūs nesapratīs.
Bet būvēšana ārpus lieguma jau sen tiek plānota. Eku attīstības plānā bija iezīmēta kaut kāda daudzstāvu apbūve. Ai, mīļie, man liekas, ka šitā atkal ir reize, kad par vēlu kāds ir pamodies. Un tā būs, kamēr tauta visādus attīstības plānus neņems par pilnu.

(Atbildēt uz šo)


[info]king
2006-10-30 10:27 (saite)
es atkal esmu sašutis par tiem taksistiem, kas mani par lohu tur, no Pārdaugavas sastrēgumstundās un vienkārši korķu gadījumos mēģinot iedabūt centrā pa Vanšu tilta otro, t.i. kreiso joslu, kura acīmredzami kustās lēnāk nekā pirmā un tā vēl pa labi, pa kuru var nogriezties tikai pa labi lejā pie bankas. ja brauc pa pirmo joslu, tad ātrumi salīdzinot ar joslu pa kreisi izlīdzinās tik lejā pie bankas, par cik daļa nogriž pa labi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mmk
2006-10-30 11:09 (saite)
nu viņi viemēr brauc pa lēnāko ceļu.
un es vienmēr izkoriģēju pa kurieni jābrauc jau no paša sākuma :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]putnelis
2006-10-30 10:33 (saite)
WE%&*(*(P%^#$&*&*()&*($!@@#$&*%$%#!@!@#%&*()&%&*(@#$@#$^TU&&*&*(&*($%!@#@#^%&!#%@#!@#$&*(&*()__&*)%&*#$$%*()*)_)&*#$^@@#$!$@#$!@#$!@#$!@#$#~~!~

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2006-10-30 10:43 (saite)
Tas ir ķipa emocionālā stāvokļa un vārda "bļeģ!" atspoguļojums?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]putnelis
2006-10-30 10:48 (saite)
ugu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]putnelis
2006-10-30 10:48 (saite)
lasos sīko pret trakumsērgu potēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rem
2006-10-30 10:48 (saite)
kā mēs varam redzēt pēc šīs Microsoft laipni sagatavotās kartes, tad tilts jau tur ir :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2006-10-30 10:49 (saite)
cauri manai sētai?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]racoon
2006-10-30 10:50 (saite)
Lohi :))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?