ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2005-07-21 12:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par žīdisku biznesu
Sveiki joreki! Atgriežoties skarbajā un kļūmes nepiedodošajā real life pasaulē,nākas saskarties ar dažādām ķibelēm un tiešām nepatīkamiem pārsteigumiem.

Šoreiz vēlētos parunāt par līzingu, operatīvo. Kompāniju pieklājības labad neminēšu, bet pēc negadījuma, iepazīstoties ar visiem bumāgiem un birokrātisko mašinēriju, man ir radies konkrēts reibums pret augļotājiem. Žīdu bizness bļe. Par žīdu biznesu var saukt darbības veidus, kur manipulējot ar līdzekļu uzkrājumiem, neradot nekādas materiālās vērtības, tik vien kā smērējot papīrus tiek izkrāpti vēl lielāki līdzekļi no darbaļaudīm, kas attišķirībā no pirmajiem rada materiālās vērtības un viņu darbība sniedz labumu gan sabiedrībai gan valstij.

Ar sesto maņu jūtu ka viņi ir nolēmuši ar sūda sadauzīta bembja palīdzību, kurš vēl pie tam bija apdrošināts ar KASKO apdrošināšanu, no manis izkrāpt cik vien iespējams daudz naudas, ar putām uz lūpām histēriski bakstot ar pirkstu līgumā, kur maziem burtiņiem ir atrunātas līdz šim man nezināmas , drakoniskas saistības.

Nu neko, živjom neatdošos un automašīnas tagad pirkšu nomaksājot visu uzreiz un basta. Smirdošie peģiki, bļe!


Vo vam, vaņučkas un nevienam neko nebūšu parādā!

Check:

http://www.metro.lv/download/grand1.jpg

http://www.metro.lv/download/grand2.jpg

http://www.metro.lv/download/grand3.jpg


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]red
2005-07-21 13:24 (saite)
nu ja kasko bija par pilnu summu, tad ņem pie rokas juristu, un iemāci tiem līdzingistiem, kas ir anālais sekss pasīvajā lomā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2005-07-21 13:27 (saite)
Par 90%, un apdrošināšanas prēmija pārsniedza manas atlikušās saistības par 30%!!!!

bet operatīvais līzings, NOMNIEKS, IZNOMĀTĀJS, pušu atbildības un tā... vārdu sakot, starpību tu puišel nedabūsi un goņī vēl atlikušos 10% !!!


polnij pizģec!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]red
2005-07-21 14:20 (saite)
izklausās sviestaini. abet kāpēc kasko par visu summu neņēmi? tas ir mūžīgais rule - lai cik pretīgi tas nebūtu ir vērts kasko ņemt tikai par pilnu summu (es gan te mazliet lobēju darbavietu, bet tas figņa ;)).

bet vispār jā izklausās draņķīgi. bet pēc līguma vai Tu sniedz arī kaut kādas personīgās garantijas? ķīlas objekts taču ir mašīna - lai ņem ;) ļaunākais, kas ar Tevi var notikt ir tas, ka Tevi iespundētu kaut kādā melnajā sarakstā. Un tas ir nestilīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2005-07-21 13:47 (saite)
Starp citu, žīdi ar augļošanu sāka nodarboties pēc tam, kad Spānijā, kur viņu pēc arābu aziešanas bija ļoti daudz, viņiem aizliedza iegūt savā īpašumā zemi un tieši visu to pašu tevis piesaukto mantisko taustāmo labumu - žīdam nekas tāds nevarēja piederēt. Nu, un tad viņiem neatlika nekas cits, kā pievērsties naudas un dārglietu uzkrāšanai. Tā kā paši ārieši vien pie visa vainīgi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]buks
2005-07-21 14:56 (saite)
Savukārt Samarkandā, Jaņdziņā un Damaskā viņi sāka augļot tāpēc, lai laikus sagatavotos, ja arī Āzijā kāds izdomās viņiem liegt iegūt īpašumā zemi. Tā preventīvi. Īstenībā baisi vēlējās burkānus audzēt. ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2005-07-22 12:28 (saite)
Nu, bet kurš tad negrib audzēt burkānus!!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]src
2005-07-21 14:01 (saite)
kredīta gadījumā nebūtu problēmu, jo auto būtu tavs

(Atbildēt uz šo)


[info]mako
2005-07-21 14:23 (saite)
"no darbaļaudīm, kas attišķirībā no pirmajiem rada materiālās vērtības" - to tu par sevi :)? Bugaga...

(Atbildēt uz šo)


[info]red
2005-07-21 14:53 (saite)
ak jā - par žīdu biznesu ;)
perfekts bizness. lasu valērija grāmateli par kāpostu un ļaužiem. dikti jau tur kungs ir salielījies, bet nevarētu teikt, ka bez pamata. un tur šis arī saka, ja nemaldos, ka izvēlējās šo biznesu aiz to ka kāposta servisēšana ir savā ziņā permanents bizness, jo visiem to vajag. un tas ir kruta.

(Atbildēt uz šo)


[info]markizs
2005-07-22 11:32 (saite)
njā. bizness ņemoties tikai ap paīrīšiem un neradot nekādas materiālas vērtības...skan traki pazīstami, vai ne ko kuzīt?

(Atbildēt uz šo)


[info]agressor
2005-07-25 23:05 (saite)
nošķīli bīmeri?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?