ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2005-05-30 12:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par seks un izklaides tūrismu
Šādus vārdu savienojumus un piemērus dzīvē jau tiku skatījis izsenis, novērodams sarkstošu deviņpadsmitgadnieci siekalaina un pārbarota piecdesmitgadīga itāļu pipelštoka skavās.
Kolēgas reportēja kā Vecrīga ir izskatījusies šajā vīkendā. Nu jau brauc netikai pārbaroti tēviņi un hitlerjūgends ar piecpadsmit fotoaparātiem, bet arī jaunu smurguļu brigādītes, kas ir kā klajs pierādījums tam, ka šeit ir divkapiku valsts uz kuru vīkendā var atbraukt jebkurš piņņains koledžas students.

Jādomā ka bariņš ar britiem, kuri svinēja kaut kādu vecpuišu ballīti, vakara noslēgumā norāvās pa gurķi un piedevām vēl tika aplaupīti, bet tas ir vājš mierinājums.

Jābrauc uz Londonu vai Parīzi, jāsameklē viņu "japiju" tusēšanās vieta, skaļā barā jābrien iekšā, jāizturās pret pārējiem un staffu no sērijas:" eu tu tur, pavācies malā un atnes man drinku, fiksi!" Tieši tā kā viņi šeitan, jāsvaidās ar piķi un jāliek saprast ka pie vajadzības nopirksim ne tikai viņu pašu bet arī viņu mammas pēcpuses. Un jāsaka ka mēs no Latvijas un Latvijā visi tādi, tak što nelien, ar koledžas stipendiju un klerka aldziņu būs pa īsu. Kaut kā tā. Vienīgi žēl, ka tāds vīkends izmaksātu tikpat cik mēnesis Vecrīgā :))))


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Vo, vo..
[info]saint
2005-05-30 16:07 (saite)
Mums Latvijā ir skaistas meitenes, bet jāatzīst ka ļoti lētas, šim lētumam ir pāris negatīvas iezīmes, pirmā - tas nedaudz grauj tautas kā tādas prestižu pasaules acīs, nu, par to vairāk vai mazāk lielai daļai gan nospļauties un otrā - tas iedragā latviešu puiku morālo stāju, kamdēļ arī vērojami šādi puksti un klusas raudas. Bet jāatzīst vien ir, ka neesam konkurētspējīgi savu ienākumu dēļ un tamdēļ vien, ka esam šīs tautības pārstāvji.
Un liekas ka situācijā šī izceļas no ļoti vienkāršas lietas, kļūstot par pilntiesīgiem eiropiešiem un paātrinātā tempā izejot cauri dažādiem sabiedrības postkapitalizācijas stāvokļiem, mūsu daiļajam dzimumam nedaudz vairāk reibst galva no iespēju daudzuma, kā tam, kurš nav daiļais, kas pat ir likumsakarīgi un loģiski, jo pieprasījums pēc seksa ir bijis vienmēr, atliek tikai piedāvāt. Šim arodam pietiek ar dabas dotumiem un nelielu kārtu špahteļa, ar gudrību sevišķi izcelties nav vajadzības.
Viennozīmīgi, foršāk ir patusēt ar pavecu alus vēderu, kas runā svešā melē un kuram ir daudz laika un naudas ko viņš brīvi velta savai izklaidei, kā vakarā sagaidīt mājās darbā sagurušu bāleliņu, kuram sagādā problēmas aizvest tevi uz Ēģipti.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?