saint ([info]saint) rakstīja,
Vo, vo..
Mums Latvijā ir skaistas meitenes, bet jāatzīst ka ļoti lētas, šim lētumam ir pāris negatīvas iezīmes, pirmā - tas nedaudz grauj tautas kā tādas prestižu pasaules acīs, nu, par to vairāk vai mazāk lielai daļai gan nospļauties un otrā - tas iedragā latviešu puiku morālo stāju, kamdēļ arī vērojami šādi puksti un klusas raudas. Bet jāatzīst vien ir, ka neesam konkurētspējīgi savu ienākumu dēļ un tamdēļ vien, ka esam šīs tautības pārstāvji.
Un liekas ka situācijā šī izceļas no ļoti vienkāršas lietas, kļūstot par pilntiesīgiem eiropiešiem un paātrinātā tempā izejot cauri dažādiem sabiedrības postkapitalizācijas stāvokļiem, mūsu daiļajam dzimumam nedaudz vairāk reibst galva no iespēju daudzuma, kā tam, kurš nav daiļais, kas pat ir likumsakarīgi un loģiski, jo pieprasījums pēc seksa ir bijis vienmēr, atliek tikai piedāvāt. Šim arodam pietiek ar dabas dotumiem un nelielu kārtu špahteļa, ar gudrību sevišķi izcelties nav vajadzības.
Viennozīmīgi, foršāk ir patusēt ar pavecu alus vēderu, kas runā svešā melē un kuram ir daudz laika un naudas ko viņš brīvi velta savai izklaidei, kā vakarā sagaidīt mājās darbā sagurušu bāleliņu, kuram sagādā problēmas aizvest tevi uz Ēģipti.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?