rabarbermaize ([info]rabarbermaize) rakstīja,
@ 2016-02-18 20:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Katru reizi, kad saskaros ar mašīnlietām, mani pārņem viegla panika. Ja, mīlīši..tās ir mans melnais lauciņš. Tukša vieta. Labi ka ir tētis, kurš pasaka ko man vajag, bet arī ar visu priekšā teikto spēju būt blonda.
Jau labu laiku zinu, kāda detaļa man ir nepieciešama. Visi detaļu šroti (turpmāk saukšu tās par krāmu bodēm) strādā nejēdzīgos laikos, kur es `baltais cilvēks`, kas strādā no 9-6 nespēju tikt. Tā kā mašīnproblēma sasniegusi jaunas virsotnes un man neslēdzās ciet durvis, tad laiku nevar pārāk vilkt garumā. Tētis atsūta linku uz sludinājumu un pasaka man ko man vajag. Saņemos, zvanu! Protams ka galā esošais cilvēks (paldies dievam vismaz latviski runā), paprasa man kaut ko tādu, ko es nesaprotu. Ha ha! Loģiski, ka nemāku atbildēt. Vismaz noskaidroju atrašanās vietu, to ka viss tur ir un darba laiks ir perfekts. Tagad tikai vajadzētu atrast kādu vīriešcilvēku, kas man brauktu līdzi, jo savādāk hidropastiprinātāja u.c krāmu vietā, mājā aizvedīšu spoguļus vai paklājiņus. Kā nekā sarunas laikā pierādīju, ka esmu absolūta nepraša šādos jautājumos.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fedrs
2016-02-19 08:08 (saite)
Durvju atslēga ar hidropastiprinātāju?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rabarbermaize
2016-02-19 12:38 (saite)
Nē, nē...tur ir "un" starpā. Parasti, ja kas lūzt, tad tās ir vairākas lieta uzreiz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]magic_raddish
2016-02-19 11:23 (saite)
man izklausās, ka tu zini kādas 5 x vairāk nekā es. Ja man kaut kas saplīstu, es nepirktu nekādas detaļas, bet aizvestu uz servisu. Es tā īsti nemāku uzpildīties benzīntankā un vienreiz atstāju uz jumta benzīna bākas skrūvējamo vāciņu. Bet nu es braucu reti un man nav savas mašīnas.

(Atbildēt uz šo)


[info]magic_raddish
2016-02-19 11:29 (saite)
Es esmu saskārusies ar tādiem ķipa "veču jautājumiem", kad tev vajag kādu pakalpojumu, manā gadījumā būvniecība. Vienkārši vajag lietot veselo saprātu un loģisko domāšanu un, ja kaut ko nesaprot, uzdot jautājumus. Un ja tev kaut kas liekas šķībi vai ne tā, tad pastāvēt uz savu argumentu, tajos gadījumos, kad pretējās puses arguments ir "tu esi vecene un neko nerubī".

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rabarbermaize
2016-02-19 12:55 (saite)
Es arī tā parasti mēģinu. Sākumā mēģinu savervēt kādu vīriešcilvēku, kas palīdzētu, bet ja galīgi nav, tad pati kuļos. Līdz šim izdevies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?