qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2017-05-01 08:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:awake
Entry tags:celšanās, gulēšana, miegs, vecums

9h miega
Aizmigu 2200, pamodos ap 0700, piecēlos 0802.

Bet vienalga pamostoties nebija tā, ka justos možs un gribētos lekt laukā no gultas. Laikam tas tā kopš zināma vecuma vairs nenotiek. Kad izkārpās no gultas un mazliet iejustas, tad ir daudz maz ok.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

btw
[info]polija
2017-05-02 08:57 (saite)
mok jau Tev visi ir šito ieteikuši neizgulēšanās sakarā, BET, ja cilvēks nejūtas izgulējies un možs pēc 7-9h miega (kā kuram), viņam jāpārbauda veselība - ne tikai mentālā:
1) dzelzs, feritīns, hemoglobīns;
2) D vitamīns;
3) mok vēl kaut kas :) ;
4) nevajag sadzerties neko "enerģizējošu" (kofeīnu u.tml saturošu) pēdējās stundas pirms gulētiešanas - man, piem., pietiek izdzert stipru melno tēju vai kafiju, vai mokas liķieri pēc 15iem pēcpusdienā, kā rīts ir cūkām - puse nakts arī, un nākamā diena, un ātri var nokļūt apburtajā lokā, kad pēcpusdienā tas viss ir jādzer, lai neaizmigtu darbā uz klavieres.
5) alko negatīvā ietekme uz nakts miega kvalitāti (štrunts par kvantitāti), imho Tev ar ir zināma ;) Btw aknas neprotestē - tās klusi un nemanāmi nīcina laukā uzņemtos alko toksīnus un tām neatliek laika nīcināt laukā visādas citas vielas, kas tām būtu tāpat jānīcina laukā ikdienā - jo dranķus mēs ieelpojam/apēdam tāpat bez sava gala un malas.
A par Ad runājot - man baigi palīdzēja Asinszāļu tēju - bet tādās rihtīgi ārstnieciskajās devās kā uz iepakojuma rakstīts, nevis ķip tējiņa padzerties. Mēnesi padzēru kursa veidā, bet jau pēc dažām dienām jutos kā cits cilvēks. Tikai arī neesmu vēl sapratusi, kurā dienankts brīdī to labāk dzert, jo nav viņa tā izteikti nomierinoša... Un tad ja vajag varot atkārtot (nezinu gan cik bieži). Katrā ziņā ja tā ko dod, tad noteitki labāk nekā rīt AD, kam blakusparādības vēl trakākas kā paši simptomi. :D

Sorrī par šito palagu. Ja kas noder, labi, ja nenoder - atvaino par mācīšanu/padomiem vai tml. Pats liels, pats gudrs. :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?