qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2010-07-29 20:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:bezdarbnieks, darbs, malējā darba diena, nva, pārdomas

Malējā darba diena / bezdarbnieki
Šodien man malējā darba diena šai darba vietā. Pabeidzu darbus, savācu visus vajadzīgos parakstus, atdevu visu, kas jāatdod, parakstījos un saņēmu — uz visa, kas jāparaksta un visu, kas jāsaņem.

Tik jocīgi, visi sastaptie cilvēki teica "ja nu pārdomā, tad nāc atpakaļ"... Protams, tā ir standarta laipnība, bet tomēr... njā.

— — —

Rīt došos uz Nodarbinātības Valsts Aģentūru "reģistrēties bezdarbniekos". Būs interesanti, līdz šim nekad to neesmu darījis. Esmu strādājis vairāk kā 10 gadus (ar atvaļinājumiem un vienu 2 mēnešu pārtraukumu).

— — —

Tagad kaut kā jāsakārto sevi (bet pagaidām nesanāk, ech), jāpadara iestāvējušie darbi laukos (nekādi nevaru saņemties, bet briestu, briestu) un jāmočī tālāk. Gluži zemē metams jau neesmu — man vienkārši ir uznācis tāds pārdomu brīdis :-)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]putnupr
2010-07-29 20:56 (saite)
es biju straadaajusi 9 gadus, un tad kljuvu bezdarbniece, ka naacaas iet uz nva, un nekas :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]qgmr101
2010-07-29 22:30 (saite)
es palasīju to viņu mājas lapu, un sapratu, ka gluži "apmaksāta slinkošana 6 mēnešu garumā" tā vis nebūs, būs kaut kas jāpietēlo mazliet un tā :-D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]putnupr
2010-07-29 22:33 (saite)
nekas iipashs.
aizies 1. x pie inspektora un tad peec 3 meeneshiem, kur tevi sagaidiis laipna tante un nemaz nebriiniisies, ka tev veel nav darba.
es gan pabiju bezdarbnieks tikai 4 meeneshus, tieshi tik, cik man maxaaja pieklaajiigu pabalstu, peec tam buutu maxaajushi 45 ls, un atradu darbu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?