qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2013-12-09 00:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: lethargic
Mūzika:baterijās čurkst ūdens
Entry tags:bash.org.ru, botokss, depresija, kalki, paralīze, paviršs tulkojums, stulbs tulkojums

aktīva dzīves pozīcija
elis_per: Psihiatrisko pētījumu žurnāla maija numurā ziņo, ka pieres apgabala starp uzacīm paralizēšana ar botoksa palīdzību pamatīgi uzlaboja depresijā esošu personu stāvokli.
zloradskij: Nav jau nekāds brīnums -- tas bloķēja mīmikas muskuļus, kuri nepieciešami skābu ģīmju rādīšanai. Esmu pārliecināts, ka vēl lielāku efektu varētu panākt, sašaurinot asaru kanālu (lai nepiņķšķētu) un nobloķējot balss saites (lai neīdētu). Tad pacients būs spiests izrādīt jūtas ne citādi, kā ar fiziskas ietekmēšanas palīdzību, kas momentāli noliks to uz izveseļošanās ceļa, jo tā ir aktīva dzīves pozīcija!

paviršs tulkojums via Цитата #425784 — Цитатник Рунета

+ 2671 – [:||||:] Поделиться 2013-12-08 08:44 #425784
elis_per: В майском номере журнала психиатрических исследований сообщили, что паралич области между бровями с помощью ботокса значительно улучшил состояние лиц в депрессии.
zloradskij: Неудивительно, ведь это блокировало мимические мышцы, необходимые для создания из них кислых рож. Уверен, еще большего эффекта можно добиться, сузив слезный канал (чтоб не плакали) и заблокировав голосовые связки (чтоб не ныли). Тогда пациент будет вынужден выражать чувства не иначе, чем рукоприкладством, что моментально поставит его на путь излечения, ибо это - активная жизненная позиция!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kisswithafist
2013-12-09 01:32 (saite)
krutāk būtu, ja uztaisītu surgery, ka mutes kaktiņi ir bik uz augšu - ir tāds triks, ja cilvēks smaida, pat nejūtoties kā smaidīt, smadzenes to tik un tā uztver kā smaidu un izstrādā endorfīnus. win!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]qgmr101
2013-12-09 01:42 (saite)
Jāņa Rozes grāmatnīca -   Zelta klasika: Cilvēks, kas smejas ahhahahah

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]santech
2013-12-09 11:48 (saite)
hellyeah!
esi izlasījis?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?