qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2010-06-27 23:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Гражданская Оборона - Всё идёт по плану
Entry tags:aliņš, labi, miers, pārdomas, smaidu

Pēc skriešanas dzeru alu
Dzeru Dr. Tereško... ēhm, nē :-) Užavas tumšo aliņu — miegam.

Tik daudz par ko gribētos uzrakstīt, piemēram par to, ka Rīgas Laika malējais numurs ir īsta atziņu krātuve, tāpat kā Ir. Ahh, nu labi, nekur tā prese nepazudīs, vēļāki uzskaitīšu!

Un par to, cik smieklīgs komentētājs man šodien uzradās, izdvesa 2 totālas pērles :-), es pilnīgi appimpjojos uz brīdi un ... un smējos :-)

Un cik lieliska patiesībā ir dziesmiņa Гражданская Оборона - Всё идёт по плану — jā, manī plosās gan Iļģu Spēlēju dancoju fans, gan krievu metāļugu, gan amurikāņu zāles pīpētāju, gan britu The Prodigy, man nau identitātes, es esmu... da es nezinu, kas es esmu, man viss vienalga, mans prāts nau trenēts, es vispār nedomāju, es esmu paviršs, un tāds arī... nu labi, domājam pozitīvi, pozitīvi =) Nu labi, kas es par fanu, man nau ne Prodigū maikas ne draugu krievu metaļōru, ne savas koklītes — lūk, identitāte, kuras man nau! Koklītes man nau!!!

Un par to, ka vakar bija viedoklis, ka man esot paveicies, ka es varu nākt uz darbu 12-tos un viss ir oki! Nē, tā nav. Nav paradīzes zemes virsū, piedodiet. Manas dienas manā darba vietā ir skaitītas, un es jau to esmu pieņēmis, un... un kā būs, tā būs. Es, piemēram, nezinu, cikos es rīt piecelšos. Un jā, man dzīvē ir tik ļoti veicies, bet es to vienkārši nenovērtēju — bet nu... bet nu kā būs, tā būs!!! Jo... kaut kā jau visam jānotiek, virzībai jābūt, patiesībā virzību nevar apturēt, un virzība ir laba :-)

— — —

Apskaužams paškritikas trūkums un pašpārliecinātība :-)

[...]
А все другие остальные - такое дерьмо,
А все другие - враги и такие дураки.
[...]

— — —

Caurumi ausīs vēl joprojām nau aizdzijuši, bet man gribas jau nākošos :-)



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?