qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2012-06-04 22:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:alkohols, alus, kritiens atpakaļ, nepadošanās, panākums

plkst. 22.22
Tātad pagājušonedēļ no pirmdienas līdz ceturtdienai noturējos darbā nelasot kaitīgos internetus.

Jauka bija sajūta, prāts pamazām atindējās; arī alkoholu nelietoju. Tāda sajūta, it kā svaiga gaisa strāva smadzenēs ieplūda. Piektdien "norāvos", izlasīju pāris it kā darbam derīgus rakstiņus habr.ru, un tad jau aizgāja, tā nu piektdiena, sestdiena, svētdiena un arī šodiena pagāja indējoties ar drazinternetu lasīšanu. Rīt atkal sākšu jaunu dzīvi.

Ā, un man vēl izdodas ierasties darba vietā pirms plkst. 10.00, pagājušonedēļ tas izdevās no pirmdienas līdz ceturtdienai, un šodien arī. Man jau nevajag justies labi, man vajag ēdienu bļodiņā un pajumti.

Šovakar visādam gadījumam izdzeršu divas alus bundžas un iešu gulēt, rītdiena atkal būs jauna, spilgta, krāsaina; bez internetu indes.

Tik ļoti gribas rast stabilu platformu dzīvei — darbu, uz kuru ierodos laicīgi, un kurā strādāju, līdz ar to formāli mani nevar atlaist par pienākumu nepildīšanu. Man tas ir grūti, es tikai nesaprotu, kāpēc es nevaru, kāpēc citi var. Jābūt taču īzī pīzī. Kad uzbūvēšu sev šo platformu, tad jau varēs domāt par jūtām, hobijiem, attiecībām un atļauties tādu greznību kā havot viedokli par lietām. Varbūt.

Un bļīīīn, cik tā internetu atkarība ir viltīga, čukst ausīs saldus melus un tad bāc un tu jau atkal esi salasījies mēslus un nedarbspējīgs.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lidot
2012-06-05 15:01 (saite)
"Kad uzbūvēšu sev šo platformu, tad jau varēs domāt par jūtām, hobijiem, attiecībām un atļauties tādu greznību kā havot viedokli par lietām. Varbūt."

eeeu, šito domu gan labāk met ārā no galvas. beidz visu laiku atlikt visas lielās un mazās labās lietas, un domāt, ka neesi tās pelnījis, jo "tāda-un-tāda-īpašība-neatbilst-normālo-cilvēku-klišejām".
neviens nav normāls, katram savi prusaki, atkarības un atpalicības kaut kādās jomās. visu varēt un zināt nekad nav iespējams. vienkārši samierinies, ka Tev ir citādāks ritms, un priecājies, ka Tev ir darbs, kas to pieļauj (es arī tā gribētu!). un, kad pārējā laikā sāksi pa īstam dzīvot, uzradīsies ari motivācija kaut cik pašdisciplinēties.
bet pagaidām šis ir tāds neveiksmei lemts variants - vislaik gāzīsies atpakaļ grāvī, jo nav jau nekā, ko pazaudēt un kā dēļ iespringt. :)

sorry par moralizēšanu, vienkārši pašai ir bijis tāds tupais periods, kad liekas ka "neko nedrīkst, jo esmu lose (nepabeidzu augstskolu)". pārāk daudz enerģijas aiziet sevis šaustīšanā, ko var izmantot daudz foršāk.

cheer up! ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]qgmr101
2012-06-06 01:30 (saite)
Tu nu gan esi īsts saulstariņš! :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lidot
2012-06-06 01:50 (saite)
pats tāds, neliedzies. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?