qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2010-06-19 11:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:domas, pārdomas, rīts, smaidu

19. jūnija rīts
Vakar aizgāju gulēt plkst. 23.45 (kaut kā visu ievilku, faktiski mājās biju jau 22.15 un varēju uztaisīt tēju un iet gulēt jau ap 23.00, faktiski nozagu sev 45 minūtes miega).

Šorīt piecēlos 9.45. Auzu pārslu putru nevārīju. Tagad ieturu brokastpusdienas McDonalds un prognozējamais darba vietā ierašanās laiks ir plkst. 11.55.

Vakar izdrukāju (uz papīra uzdrukātu tekstu uztveru labāk nekā datorā) un šodien pārlasu [info]nanochkine iekomentēto tekstu par self-improvement neiespējamību un par sevis pieņemšanu. Jauks gabals, uzrakstīts ar visiem pozitīviem vārdiem, tā ka patīkami lasīt. Un ja nu tā ir taisnība? Vispār izteiktās domas labi sasaistās ar pāris citiem rakstiem, kurus studēju, piemēram ar šo: Do Less, Accomplish More.

Cerams, ka visas šīs pārdomas kādreiz rezultēsies arī kādos praktiskos aspektos, citādi jau no malas nav interesanti nevienam :-) Gribas jau būt pozitīvam un darīt tikai labus darbus :-) Nesanāk gan :-)

— — —

Par veselību: ir iekaisušas mandeles (kreisā), nu jau 3-o dienu. Organisms kaut ko mēģina pateikt. Bet nu jau sāk pāriet — kaut ārstējos tikai ar tēju un medu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?