qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2011-09-30 07:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Rīta prieks :-)
Mērķis: izpaust manu šī rīta optimistiski labo garastāvokli cibā :-)

Skaņa:
1. Thanks, Smokey! - YouTube — aitiņas, kuras nekad neapnīk, it īpaši pālī :-)
2. Spose - I'm Awesome - YouTube LOL /citāts:/I smoke weed by I can't roll blunts / I met all my friends online (sk. ciba :-D)/ utt. / Quarter of my life gone by / :-D

Tagad esmu kolhozā — mājās!!! es šorīt sapratu, ka man ir mājas (vieta, kur viss ir saprotams, kur ir barība, kur ir silti un labi :-) — un man ir ērta klaviatūra drukāšanai :-)

Stāsts. Kāds ir stāsts :-)

Pamodos no rīta skumjš, drebošs, birojā, uz krēsliem :-D BET!!! 1) izrādījās, ka ir pieejams karsts, garšīgs ŪDENS 2) uz galda bija garšīgs šņabītis 3) tumbiņas bija sasietas ar skoču, bet darbojamas (ak, "darbināmas"), piespraudu manu telfōnu pie viņām :-)

Ap plkst. 6.00 depresijiņa aizgāja (thanks alcohol and coffee), un atnāca prieks :-)

Nesu pa Tērbatas ielu monitōru / veco labo silto lampu CRT veida, kurš ir silts, no stikla, liels un sver, šķiet, vairāk par spaini ūdens / un bija TIK labi! Cilvēki steidzīgi, darbīgi, smaidīgi! Veikalu skatlogos iedegas gaisma, rosīgas apkopējas spodrina telpas un smaida man pretī!!!

Debesis sedz pelēka, pūkaina, silta mākoņu sega :-)

Redzēju, ka gaisma deg [info]echoes logā, viņa ir čakla, agri uzcēlusies :-)

Ievērtēju, ka [info]hedera ir vērā ņemama meiča, jo arī no rīta izskatās ļoti labi, ne tikai vakarā. Jūs jau zināt, ka sievietes jāvērtē ne tikai pēc tā, cik viņas ir cmukas vakarā, bet arī pēc tā, vai vinas ir cmukas arī no rīta :-) Arī [info]yulungu iepeldēja virtuvē un pēc brīža pazuda :-) [info]yulungu arī izskatījās ļoti skaista (:murr:) :-)

Ierakstīju Youtube "optimistic morning music", un kaut kā dabūju dziesmu "You're Too Late Satan" :-D Pajautāju [info]hedera par optimistisko mūziku, viņa man ieteica Awesomīgo DeVotchKa. Dziesmas "Such a Lovely Thing" vārdiņi ir TIK lieliski, "You are such a lovely thing when I leave" LOL, vīriešiem parasti tas ir tā: "you are such a lovely thing when I COME" :-D

Vārdu sakot, izbaudu katarsi un pozitīvismu šobrīd, ko visai pasaulei arī novēlu :-)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?