qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2011-04-05 22:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ikdiena, otra puse, otrdiena

Otrdienas otrā daļa
Šodien ierados darba vietā laicīgi, plkst. 8.25; darba vietā ne reizes neatvēru internetus. Strādājās labi, pabeidzu vienu darba uzdevumu. Pusdienās gāju kopā ar kolēģiem, socializējos. Tādi forši cilvēki patiesībā. Visi cilvēki ir forši, katram sava odziņa.

Pēc darba mājās atnācis, sapratu, ka gribas skriet. Paskrēju. Ļoti sen nebiju skrējis tad, kad daudz cilvēku uz ielām. Es tagad savā ziņā investēju nākotnei — no jauna mācos skriet, atbalstoties un atsperoties ar pēdas priekšējo daļu, nevis papēdi. Tādējādi mani ceļi kalpos daudz ilgāk, kā arī ātrums pieaugs. Pagaidām sanāk diezgan smieklīgi, un arī ikri nedaudz sāp. Bet tie ir nieki vien, jo "pain is weakness leaving body".

Viena no lietām, kuru vēlos savā dzīvē realizēt, pamazām tuvojas; veltīju šovakar stundu attiecīgā priekšmeta studijām. Noslēpumainība ir muļķības, bet tomēr pagaidām nestāstīšu, kas tas ir ^___^

Šovakar iešu gulēt plkst. 23.00 (ja nenāk miegs agrāk, tad nekad nevajag sevi piespiest likties gulēt, jēga no gulēšanas gultā bez aizmigšanas nav nekāda lielā).

Šī bija visnotaļ laba otrdiena, domājams, ka rītdiena būs vēl labāka!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]arc
2011-04-14 00:01 (saite)
es tankā un ar nobīdi:
cik tu tālu vari noskriet ar pēdas priekšējo daļu? es ar nesen atsāku tā skriet (un, protams, ir ātrāk), bet pēc kādiem 6-7km sasniegtais ātrums šodien besīgi iedūra sānos. un tā rezultātā pēdējie 4km "šausmīgi vilkās".

btw: ja pastaipās pēc skrējiena, tad ikri nesāp itin nemaz.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?