Wed, Nov. 24th, 2010, 11:01 pm
par rakstīšanas stilu

Pakomentējiet manu ablomiņu!

Ar šo mēģinu nošaut divus zaķus:
a) eu, iekomentējiet, gribas papļāpāt,
b) es ar laiku vēroju, ka ir cibiņi, kuriem ir tik īpašs (rakstīšanas) stils, ka tas mēdz neviļus/viļus pielipt citiem. Trīs, kas man nāk prātā uzreiz, ir [info]viipsna (žesc+nopūta), [info]vistu_zaglis un savā ziņā arī [info]dienasgramata, bet tas par ablomiņu arī no kāda cibiņa aizgāja tautās, tikai tagad baidos sameloties. Bet no kā jūs ietekmējaties?
(Drīkst saukt arī bibliotēkās ievietotu autoru vārdus+uzvārdus.)

Thu, Nov. 25th, 2010, 12:30 pm
[info]pzrk

Vēl aizvien nezinu, vai tas ir vajadzīgs - esmu uztaisījis vēl divus lietotājvārdus, pirmais pirms daudziem gadiem likās "vajadzīgs", lai sāktu "jaunu dzīvi" cibā, bet ātri vien sapratu, ka no tā nav jēgas, likās tiešām šizofrēniski, tas "cibiņš" nomira dabīgā nāvē, nosala, atsaucoties uz cibiņu - literāro varoni. Nesen uztaisīju vēl vienu, kur pierakstīt meitas izgājienus (jo likās, ka daudziem tas neinteresē, turklāt tā tāda mazliet privāta padarīšana, ko šārēju ar dažiem radiem), bet baigi grūti uzturēt vēl arī to, kādu laiku neesmu apdeitojis, bet taisos saņemties.
Vakar citur cibā uzskrēju vienam cibiņam, kurš, kā atklājās, bija uztaisījis atsevišķu cibas kontu saviem ceļojumu aprakstiem ([info]canjpru).

Fri, Nov. 26th, 2010, 01:28 am
[info]bunga

Ja, laikam jau nav pareiza etikete taisit vienu lielu miksli viena cibaa, bet nekad jau visiem neizpatiksi...