Anne ([info]puuce) rakstīja,
@ 2014-01-10 13:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pec lasita domaju par to indevi, ka katram patik izlikties par lielu autoritati, tas pat nav tikai arstnieciba. kad pirms paris gadiem mekleju dzivokli, man bija maklere, kas stradaja nu, diplomatiski sakot, normali. tad nu luk pirkuma finalizacijas posma man ikviens, kam izstastiju liguma parametrus, teica - bet ir tacu daudz letaki un labaki! uz ko es konsekventi aicinaju sniegt precizu informaciju par konkretiem objektiem, turklat par to atgadinot utml. trijos gadijumos man izdevas sanemt apliecinajumu, ka ta tomer bijusi tuksa parunasana. kadel siem cilvekiem tas bija vajadzigs, nezinu, varbut vini meginaja ar mani socializeties (nu, ta ka paruna par laiku parasti ).


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snorke
2014-01-10 13:22 (saite)
vo vo!

(Atbildēt uz šo)


[info]halina
2014-01-10 13:44 (saite)
Šī ir jauka un noteikti daļēji patiesa ideja.
Ja kāds ar mani dalītos tādā informācijā, es arī iespējams justu vajadzību pateikt savu viedokli. Un tas cerams nebūtu domāts, kā lēmuma ietekmēšana bet tiešām savas artavas pielikšana notikumā, t.i. socializēšanās.

Tomēr šodien aktuālajā tēmā ir otrs gadījums, kad "cietušais" nav konkrēti ar "gudro cilvēku" dalījies savās pārdomās un lēmumos, bet "gudrais cilvēks" pats uzmeklē kontaktu un uzplijās ar pamācībām, kā "labāk/pareizāk dzīvot".

Tas otrais gadījums domāju ir nepatīkamāks kā pirmais.

Tas mani ved uz vēl vienu domu: kuru es aizmirsu, bet bija kaut kas ĻOTI gudrs. Kad atcerēšos, uzrakstīšu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]puuce
2014-01-10 18:53 (saite)
ja, es saprotu atskiribu. es vienkarsi to mineju ka piemeru, ka cilveki medz uzstajigi apgalvot kaut ko loti konkretu un principa parbaudamu, tacu pec tam tas izcakst, ja prasa konkretibu. principa, viss butu ok, ja laudis pirms siem kategoriskajiem apgalvojumiem biezak teiktu "es domaju/ manuprat/ man liekas". bet tad, protams, tas vairs neliktos tik parliecinosi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kihelkonna
2014-01-10 14:04 (saite)
tevi lasot savukārt ienāca prātā šis, arī par sarunas uzturētājiem

http://klab.lv/users/kihelkonna/229862.html

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]halina
2014-01-10 14:19 (saite)
Superīga diskusija :) Dažas labas idejas nākotnei noderēs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?