Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2004-08-03 22:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
12. diena pēc
Šodien apmierinju vīrieti: bērnam sanāca "kantainie burbuļi", nu tie no kuriem bērns paliek stīvs kā uz iesma uzdurts un bļauj nelaimīgi, un es bērnu nomierināju pāris minūtēs. Sašūpoju, pārtinu, paglaudīju, pamasēju, parunāju ar viņu, pabaroju ij bērns apmierināts.
Mana dzīve tagad sastāv no periodiem starp ēšanām. Esmu paskatījusies bildītes jaunajā FHM žurnālā, esmu aizgājusi uz labierīcībām, esmu bijusi 2 reizes pie upes (pateicoties tam, ka jāiet staigāt ar maziņo), vienu reizi izbraukusi no mājas uz dušu un veikalu, un barojusi, barojusi, barojusi, barojusi, barojusi un darījusi visu citu, kas saistīts ar maza, mīļa puisēna apkopšanu. Vēl nejūtos iegājusi šajā ciklā, vēl ne visai orentējos tajā kas notiek, līdz vājprātam tracina tas, ka viss neatrodas savās vietās, ka nezinu kur atrodas man vajadzīgās lietas, ka tas darbs nepadarīts, tas un vēl šis darbs... un gulēt gribas. Un gulēt ir mans pienākums: pienākums pret bērnu un pret sevi.
Cenšos nepierast runāt "mēs paēdām..., kāda mums kakiņa..." ... un vispār cenšos nekļūt pilnīgi bērna pārņemta, kaut gan kaut kas manā galvā notiek. Bērna vajadzības tagad ir daudz svarīgākas par citu manu tuvinieku/draugu vajadzībām, krasāka palikusi starpība starp svarīgo un nesvarīgo (palicis viegli izmest mantas), esmu palikusi tiešāka un vienaldzīgāka (man slīpi ko citi par mani domā).

Agrāk, saskaroties ar maziem bērniem, domāju, ka man būs problēmas runāt bērnam tās pilnīgās muļķības ko runā māmiņas, es maldījos. Es domāju, ka es neatradīšu kontaktu ar bērnu, es maldījos. Puikāns izrādījies prātīgs, mierīgs, patstāvīgs. Var jau būt ka es, kā tipiska māmiņa, idealizēju savu bērnu, bet es nevaru savādāk. Kad izdzirdēju pirmo reizi sava bērna balsi, nopriecājos ka tā ir diezgan klusa un saprotama. Tagad, kad maziņais tās pāris reizes paceļ balsi, tajā skaidri saprotams, ko maziņais grib teikt. Nekā nesaprotama. Tā ir lieliska sajūta, kad maziņais pavēris savas pelēkās acis pēta manu seju tā nopietni, mierīgi, uzmanīgi. Ir lieliska sajūta, ka es varu nomierināt bērnu, es varu izdarīt tā lai bērns "ieklausās" manī...
Es gribu izbaudīt šo laiku jo ar katru dienu maziņais aug, aug acīmredzami - rāpulītis, kas aizvakar bija par lielu, šodien ir tieši laikā, katru dienu puikam patīk būt nomodā ar vien ilgāk... un ar katru dienu maziņais izskatās arvien resnāks un mazāk aizsargājams. Man atnesa drēbītes, kurās tagadējo maziņo var ietīt reizes 2-3, bet tās jau būs laikā pēc mēnešiem 2-3.

Es jau iesmeju: nākošais spēles līmenis, jauna misija... expierence, new skills.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lietuts
2004-08-03 22:34 (saite)
Tas ir ļoti normāli, ka mazā puikiņa vajadzības Tev ir svarīgākas (-;
Prieks, ka mazais netrobelē daudz, mierīgāks Tev pašai noskaņojums un mazajam arī (-;

(Atbildēt uz šo)


[info]gorgona
2004-08-03 22:35 (saite)
vai, mīļie mīļumi jūs tur :)

(Atbildēt uz šo)


[info]tante
2004-08-03 22:42 (saite)
:)) burviigi.:))
taa vish i.:) un taa tam ir jaabuun.:))
peec 20 gadiem teu iestasies naakamaa Liela Faaze - atradinaashanaas no visa shitaa pie kaa pashlaik tu pierodi.:)) arii intresanc geims, man teu jaasaka.:))

(Atbildēt uz šo)


[info]puce
2004-08-03 22:47 (saite)
mēs ar vīruli kā reiz šovakar spriedām, ka jūs nemaz nerakstaties - vai nu iet super vai arī dikti traki. :-))) tas labi, ka tomēr atskaitaties, a to sazin ko var padomāt.

kā pati jūties? vēders nenīd? un kā jaunais tētis uzvedas? :-DD

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2004-08-04 10:49 (saite)
Nezinu kā Mako, bet man galvā pavisam citas, pavisam citas domas. Un iet kā jau iet - ne labi, ne slikti, tā pat kā iepriekš tikai savādāk.
Pašai man labi - esmu atteikusies no pēcdzemdību jostas nēsāšanas jo nepatīk un pati vingrinu tos vēdera muskuļus. Vēders neļauj neko smagāku par bērneli celt, bet apkārt kalni krāmu, kalni krāmu un esmu vienīgā kam tie skrien virsū... kārdinājumu strādāt izraisa...
Bet jaunais tētis kā vienmēr ambivalents - te man gribas celt debesīs un slavēt 7 balsīs, te kaut un lamāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kakje
2004-08-03 22:58 (saite)
:)
es tieshi shodien (un arii paaris dienas pirms shodienas) nodomaaju, ka, laikam, esi paaraak aiznjemta, lai kaadu vaardinju ierakstiitu ;) Man prieks, ka Jums iet labi! :)
Mana Blusa par visaam variiteem censhaas apvelties uz veedera :) veel jau taa ne paaraak labi izdodaas... bet nu censhaas kaa maaceedama... ja ilgaaku laiku ( 1-2 minuutes) nesanaak, tad ir Mega iidiens.... :)))

akdies..... jutos kaa pokemons MaKo ieliktaas bildiites skatoties - wiiii kaaC vInSj maZiiiinsj ;)
Buchas un ne veests no kantainajiem burbuljiem! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2004-08-04 10:44 (saite)
Tā apmēram arī ira. Mani vaļas brīži ir tieši šie, kad viens vīrietis ir pabarots un guļ, bet otrs vēl nav pamodies un ieaslēdzis TV.
Es te tā sabrinījos - vai tad svaigi cepts zīdainis (manējais) var cilāt galvu, grozīt to guļot uz punča? Laikam jau var, ja jau dara... Spirinās jau tik stipri, ka bail atstāt kaut kur guļam nepiesietu un neapliktu ar spilveniem... Un tās skaņas: stundu pirms mosšanās sāk knosītīes un dīdīties un tad var izvēlēties - gaidīt kad pamodišies vai modināt un nobarot.
Šorīt skatos Makša sejā un baidos - sejas izteiksme kā pieaugušam cilvēkam...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2004-08-04 11:04 (saite)
var var zidainiic galvinju cilaat.:) jams prosta teu stiprs pujka un grib atrak iemaacites skriet.:))
pirms katras eedinashanas pavingro vinju - laj ielkjeras teu pirxtos ar rocinjaam ij pacilaa nedaudz uz augshu kjermenja augshdalju.:) ar kajinjaam (ar savu plauxtu radot acpeerienu peedinjaam) paritenjojiet.:)
peec paaris nedeljaam jams teu uzsmaidis apzinaati un tad tu sapratisi kas ir Saule.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kakje
2004-08-04 11:04 (saite)
shitie pirmie galvas groziijieni veel esot neapzinaati no muskulju sasprindzinaajuma vai tamliidziigi :) bet nu taa tie siikulji dara liidz briidim, kameer vinji to saak dariit nopietni un ar Domu! :)
a skanjas un grimases vispaar ir vismaz miljonu veertas ...... kaa Maksim ar smaidiishanu? smaida jeb veel cieshaas liidz pirmajam smaidam? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]putnelis
2004-08-07 19:25 (saite)
:) nesmaida vēl. Pat ne tuvu tam nav. Dažkārt, retumis, ar vienu mutes kaktiņu un tas vairāk izskatās pēc smīna nevis pēc smaida...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dzingla
2004-08-04 00:31 (saite)
Bučas :)

(Atbildēt uz šo)


[info]lepele
2004-08-04 09:00 (saite)
murrr:)
cik nomierinoši un iedrošinoši tas viss man izklausāsa;)

(Atbildēt uz šo)


[info]amalija
2004-08-04 22:58 (saite)
Jūs esat vienkārši lieliski:)

(Atbildēt uz šo)


[info]mikstmiesis
2004-08-06 17:11 (saite)
;o) :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?